Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 23/06

Σήμερα Σάββατο 23/06

Κριός: Είσαστε έτοιμοι να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει στην ζωή σας. Χωρίς να αφήσετε να φανεί η εσωτερική σας ένταση και κρατώντας  πολύ χαμηλούς τόνους. Μία απρόσμενη ευκαιρία που παρουσιάζεται στην ζωή σας είναι πολύ  ελκυστική και βοηθάει την διάθεση να κάνετε αλλαγές στο πλαίσιο μιας ομάδας ανθρώπων από τη δουλειά ή τον κοινωνικό κύκλο. Ίσως κανείς να καταπιεστεί από τις πρωτοβουλίες των άλλων, ωστόσο θα απολαύσει ανταμοιβές ή αναγνώριση των κόπων του με την προϋπόθεση ότι έχει λειτουργήσει στο πλαίσιο μιας καλά μετρημένης προσπάθειας καθόλου παρορμητικής.

Ταύρος: Η επίδραση του Ουρανού έχει αρχίσει να φαίνεται στους ταύρους των πρώτων ημερών.Είσαστε σε μία περίοδο κατά την οποία η συνέπεια και η αίσθηση καθήκοντος, θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε ανεξαρτησία κινήσεων. Οργανώνετε τη σκέψη σας, και αντιμετωπίζετε μεθοδικά τη ζωή, είστε σήμερα όποια ευκαιρία φανεί και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Η αντίθεση σήμερα της Σελήνης με τον ουρανό θα φέρει ανατροπές στα οικογενειακά στάνταρ και μπορεί να να δημιουργήσει προβλήματα, που θα σας βρουν απροετοίμαστους. Οι εντάσεις που καταπιέζονται από καιρό σε όποιες σχέσεις οικογενειακές ή προσωπικές μπορεί να  εκραγούν τώρα.

Δίδυμος: Οι οικονομικές ευκαιρίες που θα προκύψουν σήμερα αλλά και η πολύ καλή διάθεση των κοντινών σας ατόμων να σας βοηθήσουν, θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ενέργεια. Το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση και μεγάλη δημιουργικότητα.  Το χιούμορ και η διάθεση για περιπέτεια ξυπνούν, με φυσική συνέπεια το άτομο να γίνεται πολύ αγαπητό στο περιβάλλον του. Το φλερτ και οι κατακτήσεις είναι στο φόρτε τους αλλά όχι οι σταθερότητα. Σχέσεις που έχουν αρχίσει να γίνονται εγκλωβιστικές, σύντομα θα πάρουν τέλος.

Καρκίνος: Ο Ήλιος  στο δικό σας ζώδιο και σε πολύ καλή όψη με την σελήνη  χαρίζει ζωτικότητα. καλή υγεία και δίνει ευεξία, ενώ ψυχικά θα νιώθετε  πολύ δυνατοί και ότι  μπορείτε  να ξεπεράσετε  όποια δυσκολία παρουσιαστεί. Η όψη αυτή είναι ιδανική για εκδηλώσεις που απαιτούν την προέλευση πλήθους. Θα έχετε την ανάγκη να έχετε κοντά σας οικεία άτομα και κάποιοι θα σας δώσουν πολύ χρήσιμες συμβουλές. Η διάθεση για καταναλωτισμό θα πρέπει να περιοριστεί αρκετά σήμερα γιατί μπορεί να μετανιώσετε για αγορές που θα κάνετε.

Λέων: Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες και κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η όψη τετραγώνου σήμερα της Αφροδίτης με την σελήνη δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού. αλλά  δίνει φτερά στο συναίσθημα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά ελλοχεύει ένας σημαντικός κίνδυνος. μπορεί να είσαστε υπερβολικά κτητικοί απέναντι στον ερωτικό σύντροφο. και με έντονα τα συναισθήματα ζήλιας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Παρθένος: Ταξιδάκια και βόλτες σήμερα για τους περισσότερους παρθένους. Ο Ήλιος από τον ενδέκατο οίκο σας, θα σας κάνει πολύ πιο κοινωνικούς και ανοιχτούς σε καινούργιες γνωριμίες και με έντονη διάθεση για διασκέδαση και περιπέτεια. Οι συζητήσεις σήμερα θα είναι βαθιές και ακριβείς με μια τάση  αμερόληπτη να κατανοήσετε και τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Ευνοούνται οι προετοιμασίες και τα σχέδια για διακοπές και ότι έχει σχέση με την επικοινωνία σας με αδέλφια και φίλους. Η ημέρα δεν είναι καλή για απομόνωση και μοναξιά.

Ζυγός:  Οικονομικές διεκδικήσεις ή ακόμα και επιστροφές χρημάτων σήμερα για τους περισσότερους ζυγούς, ευνοούνται αρκετά τα οικονομικά σας και οι συζητήσεις που έχουν σχέση με επενδύσεις. Μέσα στην διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να προσέξετε εντάσεις, προβλήματα, ανταγωνιστικές και εκρηκτικές καταστάσεις με τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Απαιτείται σύνεση και όχι βιασύνες σε καθημερινές δραστηριότητες και πολύ συγκρατημένο λόγο. Μπορεί σήμερα να πείτε λόγια που θα πικράνουν και θα στενοχωρίσουν αγαπημένα άτομα αλλά και εσάς που αργότερα θα μετανιώσετε.

Σκορπιός: Ευαίσθητοι και πολύ συναισθηματική είναι αυτή η ημέρα για τους σκορπιούς. Άγχος και πολλά νεύρα έχει η όψη σελήνης από το δικό σας ζώδιο με τον Άρη  όλα θα σας  φταίνε και πιστεύεται  ότι δεν μπορεί τε να να βρείτε  διέξοδο για εκτόνωση. .Είσαστε ευμετάβολοι στις διαθέσεις. Πάθη και συμπλέγματα κυριαρχούν στον ψυχισμό σας , με αποτέλεσμα κρίση στις προσωπικές και επαγγελματικές του σχέσεις. Ανασφάλεια και επιπολαιότητα που πρέπει να προσέξετε.

Τοξότης: Σήμερα  δεν πρέπει να σας ξεφύγει  καμία οικονομική ευκαιρία  και να πάει χαμένη. συζητήσεις για θέματα κληρονομικά θα βρουν επιτέλους λύση . Οι αγοραπωλησίες ευνοούνται ιδιαίτερα όπως και κάθε είδους εμπορική επιχείρηση. λίγο προσοχή στα εκρηκτικά σας νευρά που μπορεί να εκτονωθούν με άσκηση ή στην βιασύνη σας που εδώ είναι συνώνυμη των μικροατυχημάτων και τραυματισμών. Δεν είναι καλή ημέρα σε ότι έχει να κάνει με φλερτ, αισθηματικά ξεκαθαρίσματα και καινούργια ξεκινήματα.

Αιγόκερως: Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στην ζωή σας αλλά και να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Κάντε όποιες κινήσεις νομίζετε σωστές για να εξασφαλίσετε μελλοντική επιτυχία. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις σας έχουν εξαντλήσει και γίνεστε εριστικοί με φίλους ‘η συναδέλφους. Οι αισθηματικές κόντρες δεν θα λείψουν και από το απόγευμα θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να οργανώσετε συνολικά την πορεία της ζωής σας.

Υδροχόος: Όλα σας φταίνε σήμερα και δεν μπορείτε να βρείτε διέξοδο για εκτόνωση. Αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος για μικροτραυματισμούς. Έχετε την τάση να μπερδεύετε τους άλλους με την συμπεριφορά σας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε ένα καυγαδάκι με τον σύντροφό σας για λόγους ανασφάλειας και ζήλιας. Η διαδικασία της οργάνωσης ενός ταξιδιού που το θέλετε πολύ καιρό θα σας χαλαρώσει και από το απόγευμα θα βρείτε πάλι την αισιοδοξία σας.

Ιχθύς: Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος σήμερα και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια μέρα με αρμονία, φροντίδα και πολύ ερωτική. Θα κάνετε όνειρα και σχέδια θα βγείτε σήμερα από την ρουτίνα της καθημερινότητας και όσοι είσαστε καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση και μεγάλη δημιουργικότητα. Αν για κάποιο λόγο είχατε απομακρυνθεί  από άτομα αγαπημένα, φίλους η και συγγενείς, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να να λύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις και να ξανά έρθετε κοντά.