Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 21/04

Σήμερα Σάββατο 21/04

Κριός: να θέσετε υπό έλεγχο τα νεύρα σας, καθώς βάζοντάς τα με όλους και με όλα, θα ξεστομίσετε λόγια, που ούτε σας τιμούν, ούτε ταιριάζουν στις περιστάσεις. Αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξεις, ηρεμήστε και μην τσακώνεστε.

Ταύρος: συναισθηματική η σημερινή ημέρα με μια έντονη ευαισθησία απέναντι σε όλους. Θα σας συγκινεί το οτιδήποτε και θα ευαισθητοποιείστε απέναντι σε κάθε τι. Ίσως αν δείχνατε λίγο περισσότερη ψυχραιμία…

Δίδυμοι: θα υποχρεωθείτε από τις καταστάσεις να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα στα οικονομικά σας και καθώς θα ανακαλύψετε εκκρεμότητες μπορεί να πανικοβληθείτε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αναζητήστε τις πιο καίριες λύσεις.

Καρκίνος: το ταίρι σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να το πλησιάσετε και να επανορθώσετε, ό,τι έχει συμβεί ανάμεσά σας, το τελευταίο διάστημα. Αρκεί βέβαια και σεις να έχετε την κατάλληλη διάθεση.

Λέων: θέλετε να κάνετε πράγματα, αλλά η ψυχολογία σας, σας μπλοκάρει. Πρέπει όμως να ξέρετε, ότι είτε οι φοβίες σας, είτε τα ψυχολογικά σας μπλοκαρίσματα, είναι αποκλειστικά στο δικό σας έλεγχο.

Παρθένος: φίλοι και γνωστοί, επιδιώκουν και θέλουν την παρέα σας. Κάποιοι, ίσως χρειαστούν και τη συμβουλή σας. Έντονη η κοινωνική ζωή, αλλά και η συμμετοχή σας στα δρώμενα της «παρέας».

Ζυγός: όσοι είστε ελεύθεροι, σας έρχεται ένας καινούριος έρωτας, ή μια γνωριμία που θα σας αναστατώσει. Όσοι όμως είστε σε δέσμευση καλά θα κάνετε να σκεφτείτε διπλά και τριπλά, πριν ρισκάρετε το σταθερό για το εφήμερο

Σκορπιός: ένα ταξίδι σας μπορεί να αναβληθεί και αυτό ίσως σας φέρει εκνευρισμό. Υπάρχει εύνοια για δικαστήρια και νομικές υποθέσεις αλλά χρειάζεται προσοχή, τόσο στις κινήσεις όσο και στο τι αντιλαμβάνεστε.

Τοξότης: είναι μεγάλο το διάστημα, που η διάθεσή σας δεν σας αφήνει να ανοιχτείτε συναισθηματικά προς το σύντροφό σας. Μπορεί να σας απασχολεί έντονα η καθημερινότητα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Σήμερα, τέρμα τα ψέματα. Δώστε του σημασία, αλλιώς…

Αιγόκερως: η Σελήνη από τον αντιδιαμετρικό σας Καρκίνο, αντιτίθεται στην ενέργεια και ζωντάνια του Άρη στο ζώδιό σας. Αυτό ίσως σας φέρει σκαμπανεβάσματα, είτε στις σχέσεις, είτε στις συνεργασίες σας. Προσέξτε πώς θα τα αντιμετωπίσετε.

Υδροχόος: η προσοχή σας στραμμένη στην οικογένεια. Υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι και χρειάζονται την προσοχή σας, τη φροντίδα και το μεράκι σας. Και να θυμάστε, να ασχολείστε με ένα πράγμα τη φορά, αλλιώς θα  τα κάνετε «σαλάτα».

Ιχθύες: με πεσμένη την αντοχή σας και το δείκτη του ενεργειακού σας επιπέδου, κάτω απ’ τη μέση, δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά. Ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας, την ξεκούραση. Χαλαρώστε και γεμίστε μπαταρίες, το χρειάζεστε.