Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 20/01

Σήμερα Σάββατο 20/01

Κριός: Θετικές εξελίξεις σήμερα σε οικονομικό επίπεδο και γενικότερα διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις της μέρας με επιτυχία. Από το απόγευμα  και μετά νοσταλγείτε έντονα το παρελθόν και έχετε τάσεις θλίψης.

Ταύρος: Αρκετοί σήμερα κάνετε πολύ περισσότερα έξοδα από αυτά που υπολογίζατε. Συζητήσεις με έναν φίλο για να κάνετε ένα κοινό ταξίδι.

Δίδυμος: Όσοι εργάζεστε σήμερα θα έχετε παρεξηγήσεις με συναδέρφους και συγκεχυμένη ατμόσφαιρα στη δουλειά. Όσοι δεν εργάζεστε θα έχετε ασυνεννοησία με το σύντροφο.

Καρκίνος:  Πολλοί από σας σήμερα ονειρεύεστε ταξίδια και όσοι έχετε σχέση συζητάτε αυτό το ενδεχόμενο με το σύντροφο σας. Αρκετοί επίσης είστε σε διαπραγμάτευση μιας συνεργασίας ,άλλα προσέξτε γιατί μυρίζει εξαπάτηση.

Λέων: Τα πολλά έξοδα που έχετε σήμερα σας προκαλούν ζαλάδα όμως περνάτε όμορφα και με πρόσωπα της οικογένειας και με τον ερωτικό σύντροφο. Πολλοί υπερβάλλετε και σε θέμα διασκέδασης.

Παρθένος: Ο σύντροφος σας σήμερα με τη συμπεριφορά του και τις πράξεις του σας μπερδεύει και σας δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας. Όσο και αν επιμένετε σήμερα το κλίμα δεν θα αλλάξει.

Ζυγός: Ελαφρώς μπερδεμένη θα είναι η καθημερινότητα σας με εμπόδια στις μετακινήσεις σας και έντονους διαλόγους. Από το απόγευμα ηρεμείτε και έχετε τάσεις ρομαντισμού.

Σκορπιός: Σήμερα χαρακτηρίζεστε από μια μεγάλη εξωστρέφεια και κέφι που το μεταδίδεται σε όλους.  Οι αδέσμευτοι κάνετε ευχάριστες γνωριμίες και οι δεσμευμένοι ζείτε χαρούμενες στιγμές.

Τοξότης: Κάποια μικρή βλάβη στο σπίτι σας αναγκάζει να ασχοληθείτε πρώτα με αυτή ,κάνοντας το πρόγραμμα σας άνω κάτω. Αισθάνεστε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με τους γονείς σας.

Αιγόκερως: Πολλοί από σας σήμερα βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση και έχετε μεγάλη όρεξη για επικοινωνίες.  Μην πείτε κανένα ψέμα γιατί θα εκτεθείτε και μην δώσετε βάση σε ότι ακούσετε γιατί θα εξαπατηθείτε.

Υδροχόος: Με έντονη συναισθηματική φόρτιση σας βρίσκει η σημερινή μέρα.  Πραγματικά τη μια στιγμή ονειρεύεστε και την άλλη νιώθετε θλίψη. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα σπαταλάτε πολλά χρήματα.

Ιχθύς: Το ευχάριστο είναι ότι έχετε αρχίσει να αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο. Σήμερα ασχολείστε με την περιποίηση του εαυτού σας και τη βελτίωση της εικόνας σας.