Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 18/11

Σήμερα Σάββατο 18/11

ΚΡΙΟΣ: Οι Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε μια δύσκολη μέρα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών αφού θα αντιμετωπίσετε εριστική στάση και σκληρότητα.  Προς στιγμήν θα σας κατακλύσουν έντονα αισθήματα εκδίκησης !

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αδέσμευτοι σήμερα κάνετε μια γνωριμία με γοητευτικό πρόσωπο σε επαγγελματικό χώρο. Επίσης αρκετοί θα δεχθείτε μια πρόταση για συνεργασία από άτομο μεγάλου κύρους. Τολμήστε το!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι έχετε αθλητικές δραστηριότητες σήμερα προσέξτε γιατί υπάρχει πιθανός τραυματισμός. Ιδιαίτερο πάθος με την καθαριότητα σας έχει πιάσει σήμερα. Μη φτάνετε σε ακρότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Όσοι έχετε παράλληλη σχέση προσέξτε να μη γίνετε αντιληπτοί. Ερωτικό ενδιαφέρον δείχνει για σας άτομο με μεγάλη δύναμη. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας.

ΛΕΩΝ: Σήμερα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από τα επαγγελματικά του συντρόφου σας. Αναπάντεχη συνάντηση με πρόσωπο από τον τόπο καταγωγής σας. Επίσης αναζητάτε έντονα τη θαλπωρή του σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετοί από σας σήμερα θα έχετε μια σημαντική συζήτηση με άτομο κύρους με θέμα μια νέα πηγή εσόδων για σας. Ξαφνικά έξοδα εξακολουθούν να σας εκνευρίζουν.

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά σας έχουν σταθερά ανοδική πορεία. Σε μια παρεξήγηση στον εργασιακό σας χώρο, αρκετοί συνάδερφοι παίρνουν το μέρος σας και αυτό σας ικανοποιεί και σας αιφνιδιάζει ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλό είναι σήμερα να ποντάρετε σε ένα τυχερό παιχνίδι ή να προσπαθήσετε να διεκπεραιώσετε μια υπόθεση που έχει βαλτώσει εδώ και καιρό ,γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας. Ένα νέο πλάνο που έχετε κατά νου ,ξεκινήστε το άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα επιφυλάσσει  πολύ ευχάριστες φιλικές επαφές. Αυτό είναι ένας σοβαρός λόγος να βγείτε από την εσωστρέφεια. Δεν αποκλείεται νέα γνωριμία από φιλικό κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη τα φέρνει έτσι ώστε να γνωριστείτε με ένα πανίσχυρο πρόσωπο με το οποίο θα μείνετε φίλοι για πολλά χρόνια και θα σας βοηθήσει πολλές φορές στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μεγάλη χαρά παίρνετε από τον ερωτικό σας σύντροφο και αυτό σας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση να κυνηγήσετε όλους τους στόχους σας και ιδιαίτερα τους επαγγελματικούς που ήδη πάτε πολύ καλά.

ΙΧΘΥΣ: Ευχάριστες επικοινωνίες με συγγενικά σας πρόσωπα άλλα και μια αρκετά ανάποδη μέρα για τα οικονομικά σας έσοδα. Όμως το έντονο συναίσθημα που σας προσφέρει ο σύντροφος, σας κάνει να ξεχάσετε όλες τις αναποδιές.