Προβλέψεις για σήμερα Σαββατο 14/10

Σήμερα Σάββατο 14/10

Κριός: Νιώθετε, πεσμένοι, πιεσμένοι, αγχωμένοι και με δυσκολία ανταπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας, που αυτό το διάστημα είναι ουκ ολίγες. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για ξεκούραση. Καλό κουράγιο

Ταύρος: Θα σας κρατήσει απασχολημένους και σήμερα η εργασία, ίσως γιατί γίνονται αλλαγές στο περιβάλλον, που σκοπό έχουν να αυξήσουν την παραγωγικότητα αλλά και να βελτιώσουν την αισθητική

Δίδυμοι: Τα αισθηματικά σας στο προσκήνιο, καθώς καλείστε να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση. Θα δεχτείτε ή θα κάνετε μια πρόταση. Το δέλεαρ μεγάλο και η απόφαση δύσκολη.

Καρκίνος: Για μια ακόμα φορά, τα οικονομικά θα είναι στο προσκήνιο καθώς σας λείπουν αρκετά χρήματα για να μπορέσετε να κάνετε αυτά που θέλετε. Περιοριστείτε προς το παρόν σ’ αυτά που πρέπει να κάνετε.

Λέων: Η καθημερινότητά σας γίνεται όλο και πιο εύκολη καθώς βελτιώνονται, όχι θεαματικά, αλλά σταδιακά, τα οικονομικά σας. Όσοι αναζητάτε εργασία, μια καλή ευκαιρία σας δίνεται σήμερα.

Παρθένος: Τα οικονομικά βελτιώνονται και αυτό σας δίνει χαρά καθώς τώρα, μπορείτε να υλοποιήσετε και τα πιο ιδιότροπα, σχέδιά σας. Αφιερώστε χρόνο στην οικογένειά σας.

Ζυγός: Αρχίζει σήμερα να επηρεάζεται προς το θετικό η αισθηματική σας ζωή, σε σημείο ώστε να διευθετούνται κόντρες και καταστάσεις που δεν συνάδουν με το ζώδιό σας που αγαπά την αρμονία.

Σκορπιός: Με μυστικοπάθεια θα εκμυστηρευτείτε τα προβλήματά σας σε ανθρώπους που αγαπάτε και που (πρωτοφανές), εμπιστεύεστε. Ευνοούνται οι μυστικές ενέργειες όμως, όχι οι «σκοτεινές»

Τοξότης: Τα πράγματα γύρω σας έχουν μπει σε ένα νέο, κανάλι, όπου οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα και τα γεγονότα ακόμα γρηγορότερα. Νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά και προσωπικά, ευνοούνται.

Αιγόκερως: Η κοινωνική σας ζωή στο φόρτε της. Να περιμένετε σπουδαία πράγματα από τις σημερινές σας επαφές, καθώς οι κοινωνικές γνωριμίες μπορεί να αποδειχθούν σωτήριες για τα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος: Ευνοούνται τα αισθηματικά σας, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στο Ζυγό. Μπορείτε λοιπόν να έρθετε σε συμφωνία με το σύντροφό σας και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες μαζί του.

Ιχθείς: Τα οικονομικά σας θα επηρεαστούν, από την είσοδο της Αφροδίτης στο Ζυγό. Το αν θα είναι για καλό ή για κακό, θα εξαρτηθεί από την χρήση ή την κατάχρηση που έχετε κάνει ως τώρα.