Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 14/07

Σήμερα Σάββατο 14/07

Κριός: Η στήριξη που έχετε στα επαγγελματικά από συνεργάτες είναι πολύ μεγάλη. Γενικά η μέρα είναι ευχάριστη αν και υπερβάλλετε σε ερωτικά θέματα.

Ταύρος:
Οι Ταύροι ειδικά των πρώτων ημερών αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις σε οικογενειακό επίπεδο εξαιτίας συναισθηματικών υπερβολών του συντρόφου.

Δίδυμος:
Για αρκετούς από σας θα υπάρξει βοήθεια από πρόσωπα του οικογενειακού κύκλου. Μην αναλώνεστε σε λογομαχίες στον εργασιακό χώρο.

Καρκίνος:
Αρκετοί Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου ,θα ζήσετε έντονες συναισθηματικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Δυσφορία με τη συμπεριφορά των παιδιών σας.

Λέων:
Σήμερα ασχολείστε με την περιποίηση του εαυτού σας και κάνετε σωστή αυτοκριτική που θα βελτιώσει τη θέση σας. Δέχεστε άσχημη συμπεριφορά από συγγενικό πρόσωπο.

Παρθένος:
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας φέρνει θετικές εξελίξεις σήμερα στην ερωτική ζωή σας. Επίσης προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε κάποιους κρυφούς φόβους σας.

Ζυγός:
Συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα σας φτιάχνουν τη διάθεση . Αποφασίζετε για κοινά δρώμενα. Προβληματισμός για ένα θέμα που αφορά το δημόσιο.

Σκορπιός:
Από σήμερα με τη παρουσία της Αφροδίτης στη Παρθένο ,οι επαγγελματικές σας αποδοχές αυξάνονται. Καλή εξέλιξη σε επαγγελματικά ραντεβού.

Τοξότης:
Το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερο σας δίνει μεγάλη οικονομική ανάσα στα επαγγελματικά.

Αιγόκερως:
Σήμερα είναι καλή μέρα να διευθετήσετε φορολογικά θέματα και να κάνετε νέους διακανονισμούς. Όσοι έχετε νομικά θέματα έρχονται θετικές εξελίξεις.

Υδροχόος:
Έντονη μαχητικότητα σας χαρακτηρίζει σήμερα άλλα έχετε και πολύ καθαρό μυαλό. Αυτό σας βοηθάει να λύσετε κάποιο πρόβλημα με το σύντροφο σας.

Ιχθύς: Είναι μια ευχάριστη μέρα για τα ερωτικά σας θέματα. Κάποιοι κάνετε μια ξαφνική γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο. Θετικές εξελίξεις σε θέμα υγείας.