Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 14/04

Σήμερα Σάββατο 14/04

Κριός: Η ημέρα ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Οι αποφάσεις που έχετε πάρει σε όλους τους τομείς της ζωής σας μπαίνουν δυναμικά σε εφαρμογή. Πολύ καλά πάνε τα πράγματα και σε σχέση με τα αισθηματικά. Για τους περισσότερους Κριούς που είναι μόνοι τους η ημέρα προσφέρεται για καινούργιες γνωριμίες.

Ταύρος: Τα  άτομα που είναι κοντά σας αλλά και πιο καινούργιες γνωριμίες που έχετε κάνει πρόσφατα, θα σας δείξουν σήμερα πόσο σημαντικοί είστε για εκείνους. Αν είσαστε από τους ταύρους που ένα νέο πρόσωπο σας έλκει περισσότερο , σήμερα θα καταφέρεται να το φέρεται πιο κοντά σας και να το γνωρίσετε καλλίτερα.

Δίδυμος: Ψάξτε βαθιά στην ψυχή σας, τι είναι αυτό που σας κάνει να μην νοιώθετε καλά και να μην έχετε διάθεση. Μπορεί να πρέπει να πάρετε αποφάσεις για επίπονες αλλαγές που μπορεί να αλλάξουν κάτι από την καθημερινότητά σας αλλά είναι απαραίτητο για την δική σας ευημερία.

 Καρκίνος: Είσαστε σε μια αρκετά καλή φάση με τα αισθηματικά σας. έχετε την προσοχή και την αγάπη του συντρόφου σας. Οι καρκίνοι που δεν είναι ακόμα σε σχέση θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να βρουν το κατάλληλο άτομο που θα τους συγκινήσει. Τα επαγγελματικά έχουν αρχίσει και σταθεροποιούνται, όπως και τα οικονομικά σας.

Λέων : Μια νέα γνωριμία θα σας συναρπάσει και οι περισσότεροι θα περάσετε σήμερα υπέροχες στιγμές. Μην παραμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις γιατί οι επόμενες ημέρες; θα είναι αυξημένης πίεσης για εσάς.Αδέσμευτοι λέοντες μην κάθεστε στο σπίτι σήμερα !!

Παρθένος: Εξακολουθεί και σήμερα η τύχη να σας ευνοεί σε όλους τους τομείς και ιδιαιτέρα στα αισθηματικά. Νέες γνωριμίες σας συναρπάζουν αλλά και όσοι είσαστε σε σχέση, ανανεώνεται τον έρωτα για τον σύντροφό σας. Τα οικονομικά  είναι σε άνοδο και οι ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο εξακολουθούν να συμβαίνουν.

 Ζυγός: Η κοινωνικότητα σας, πολύ έντονη αυτό το διάστημα, φέρνει κοντά σας καινούργιες συναρπαστικές γνωριμίες. Μετριάστε λίγο τον ενθουσιασμό σας, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί ο θησαυρός να είναι άνθρακας.

Σκορπιός: Η ημέρα ξεκινάει με την διάθεσή σας να μην είναι και πολύ στα επάνω της. Σταδιακά και ως το απόγευμα θα ξαναβρείτε το κέφι σας. Στα επαγγελματικά θα πρέπει να σκεφτείτε ώριμα και λογικά για να μην επαναλάβετε κάποια λάθη του παρελθόντος.

Τοξότης: Η ξεκούραση, είναι λέξη που για αρκετό καιρό έχετε διαγράψει από το μυαλό σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία, όχι απλά να ξεκουραστείτε αλλά και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και μόνο.

Αιγόκερως: Όποιο αισθηματικό πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε, σήμερα φαίνεται άτι θα βρει την λύση του. Ξανασκέφτεστε, καταστάσεις και λάθη που είχατε κάνει στο παρελθόν και επανεκτιμάται την στάση που κράτησαν τα κοντινά σας άτομα.

Υδροχόος: Εξακολουθούν για εσάς οι εκπλήξεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Προτάσεις που θέλουν σκέψη, θα σας βάλουν σε δίλημμα και καλό θα είναι να πάρετε τον χρόνο σας και να μην βιαστείτε να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις.

Ιχθύες: Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί και σήμερα σε ότι αφορά στην καριέρα σας. Για αρκετό διάστημα η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας φέρει άνοδο αλλά και άτομα κοντά σας που θα σας βοηθήσουν.