Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 03/02

Σήμερα Σάββατο 3/02

Κριός: Δυναμικούς και απρόβλεπτους σας βρίσκει η σημερινή μέρα. Στον επαγγελματικό σας χώρο οι συζητήσεις και οι αποφάσεις σας δίνουν χαρά και σας κάνουν να ξεχωρίζεται για τις σωστές σας αποφάσεις.

Αισθηματικά , καλά θα κάνετε σήμερα να μην δώσετε καμία υπόσχεση γιατί θα είναι δύσκολο να την κρατήσετε.

Για όσους είναι αδέσμευτοι ,μία νέα γνωριμία που σας ενθουσίασε τις τελευταίες ημέρες  μπορεί να αποδειχτεί  απατηλή.

 Ταύρος: Η σημερινή ημέρα θα έχει πολύ έντονο επικοινωνιακό ενδιαφέρον . Μπορεί να οργανώσετε μία συνάντηση φίλων. ένα πάρτι, μία εκδρομή η ακόμα και κάποια έκπληξη σε δικούς σας ανθρώπους.

οι ειδήσεις από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα . Πολύ καλή ημέρα για να αποφασίσετε να ξεκαθαρίσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας και να βάλετε καινούργιες βάσεις.

 Δίδυμοι: Οι επαφές και οι όποιες συζητήσεις κάνατε το προηγούμενο  διάστημα, στέφονται με επιτυχία ιδιαίτερα για όσους ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά ή η δουλειά που κάνουν θέλει έμπνευση. Εφαρμόστε τα ταλέντα σας και κάντε φανερούς τους στόχους σας.

Απολαμβάνεται σήμερα την παρέα με φίλους αλλά και την τρυφερότητα από το ταίρι σας. Για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να βρείτε το άτομο που θα σας κλέψει την καρδιά.

Καρκίνος: Ο τρόπος που χειρίζεστε τον λόγο, σας σώζει από παρεξηγήσεις και από διαφωνίες, με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου και σας φέρνει πιο κοντά σε κατάκτηση των στόχων σας.

Τα αισθήματά σας  θα είναι έντονα και καλό θα είναι να μην περιμένετε από τον σύντροφο την ίδια αντιμετώπιση με αυτήν που έχετε εσείς για να αποφύγετε τις απογοητεύσεις. Αδέσμευτοι Καρκίνοι μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα από νέα άτομα που μπαίνουν στην ζωή σας .

Λέων: Οι συνεργασίες σας βαδίζουν σε λεπτό σκοινί και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από εσάς αλλά και μάζεμα της κυκλοθυμικής σας διάθεσης σήμερα. Είναι μια μέρα που θα σας δείξει πια από τα άτομα στο περιβάλλον σας είναι άξια της εμπιστοσύνης σας και πια εκμεταλλεύονται τις καλές σας προθέσεις. Αισθηματικά ευνοούνται οι κρυφές συναντήσεις και επαφές αλλά η επικοινωνία δεν είναι από τα ατού της ημέρας για εσάς.

 Παρθένος: Τα  νέα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, σήμερα θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ο Ουρανός σε ευθύγραμμη πορεία επιτέλους θα φέρει τον από μηχανής θεό που θα δώσει λύσεις και ανακούφιση.

Οι ομαδικές ενάργειες έχουν πολύ καλή απόδοση και σας οδηγούν σταθερά στην επιτυχία. Οι αδέσμευτοι παρθένοι από σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάποια σοβαρή γνωριμία και για κάποιους μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλή σχέση.

Ζυγός: Σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να πάρετε σήμερα σε ότι αφορά το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία. Κάποιος οικογενειακές υποχρεώσεις φαίνεται ότι θα αυξηθούν σημαντικά και θα πρέπει να είσαστε πιο προσεχτικοί με την τσέπη σας και την διάθεση για σπατάλη που έχετε.

Τα αισθηματικά σας είναι άριστα και με την επαναφορά του Ουρανού στην ορθή του φορά, κάποιοι από εσάς θα πάρουν απόφαση για συγκατοίκηση ή ακόμα και για επισημοποίηση της σχέσης τους.

Σκορπιός: Δεν σας τρομάζουν οι υποχρεώσεις, όμως σας κουράζουν αρκετά. Η αναζήτηση διεξόδων για την λύση των οικονομικών σας υποχρεώσεων βρίσκεται και σαν χαροποιεί ιδιαίτερα.

Προσοχή σήμερα στην τάση σας για σπατάλες και άσκοπα προσωπικά έξοδα.

Οι απαιτήσεις των αγαπημένων σας μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε κάποια σχέδια που είχατε για ξεκούραση και χαλάρωση, αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Τοξότης: Η Σελήνη από το ζώδιο της παρθένου και στον ενδέκατο οίκο σας, θα σας βάλει σε μία κατάσταση περίεργη , που θα θέλετε να κάνετε κτητική, όχι πάντα καλοπροαίρετη, και ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σας κύκλο και στους στενούς σας φίλους, πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά. Έχετε συσσωρεύσει μέσα σας αρκετή ένταση που μπορεί να βγει με την μορφή παραπόνων στον σύντροφό σας. οι αδέσμευτοι θα βρείτε τρόπο να αποδράσετε από την ‘ένταση φλερτάροντας και κάνοντας νέες γνωριμίες.

 Αιγόκερως: Κάποιο σημαντικό για τα επαγγελματικά σας πρόσωπο θα σας υποστηρίξει στα βήματα που θέλετε να κάνετε. Είσαστε σε μια δημιουργική περίοδο, το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση αλλά το σώμα δεν ακολουθεί εύκολα.  Κούραση σας φρενάρει και σήμερα και αν δεν πάρετε απόφαση να ξεκουραστείτε θα σας δυσκολέψει και άλλο. Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας ή στον σύντροφό σας που φαίνεται ότι έχετε παραμελήσει αυτό το διάστημα.

 Υδροχόος: Η καθημερινότητα απορροφά όλη την ενέργειά  σας την ενέργεια. που αυτή την περίοδο είναι μεγάλη. ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ουρανός, σε ορθή φορά από σήμερα επιτέλους θα σας βοηθήσει να βάλετε κάποια πράγματα στην θέση τους και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα αλλά και για ξαφνικές, απρόβλεπτες ερωτικές περιπέτειες.

 Ιχθύες: Έρχονται οικονομικές ευκαιρίες αλλά και ευκαιρίες για καριέρα και σημαντικές συνεργασίες. Ότι αποφασίσετε να κάνετε αυτή την περίοδο θα έχει διάρκεια και επιτυχία. Πολλές επαφές αλλά με μυστικό ακόμα τρόπο. Χαρούμενα νέα και για τα συναισθηματικά.. Οι σχέσεις που είχαν πρόβλημα θα κάνουν καινούργιο ξεκίνημα και οι αδέσμευτοι θα πρέπει να θέλουν για να μείνουν μόνοι τους.