Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 19/8

Σήμερα Σάββατο 19/8

Κριός: σήμερα θα παρασυρθείτε σε σπασμωδικές κινήσεις, από ανθρώπους που σας επηρεάζουν. Θα αντιδράσετε στους περιορισμούς που θα σας επιβληθούν καθώς και στα καθήκοντά σας. Επιπολαιότητα και στον έρωτα. Προσοχή παιδιά, αυτό κρατάει λίγο. Ψυχραιμία και λογική.

Ταύρος: θα βρεθείτε με φίλους θα μιλήσετε, θα συναναστραφείτε με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν αλλά και τους ενδιαφέρετε. Πάνω απ’ όλα όμως θα ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα που σας έχει «κατσικωθεί» εδώ και καιρό.

Δίδυμοι: η ψυχολογία σας είναι  πεσμένη αλλά εσείς «αγρόν ηγοράσατε». Δεν σας πτοεί τίποτα προκειμένου να κουτσομπολέψετε και να σπείρετε τη διχόνοια μεταξύ των συναδέλφων ή συνεργατών σας.

Καρκίνος: οι άντρες εκπρόσωποι του ζωδίου, θα νιώσετε πολύ ικανοποιημένοι από τη σύντροφό σας, καθώς εκείνη σας προσφέρει θαλπωρή και πάνω απ’ όλα πίστη και αφοσίωση. Όσο για τις γυναίκες, «κορίτσια, καιρός να πάτε για ψώνια».

Λέων: τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν για μια φορά ακόμα, τώρα όμως, έχετε επιτέλους αποκτήσει έλεγχο του βαλαντίου σας. Έτσι, όσα έξοδα και να κάνετε, θα μπορέσετε εύκολα να τα αντικαταστήσετε με τα εισοδήματά σας.

Παρθένος: πολλοί θα είναι οι λόγοι για τους οποίους θα εκφράσετε παράπονα. Άθελά σας ή και επί τούτου, θα προκαλέσετε πολλές συγκρούσεις, ιδίως με τους δικούς σας ανθρώπους. Ίσως θα ήταν καλύτερα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ευθέως έτσι ώστε να αποσυμπιεστείτε. 

Ζυγός: δείχνετε υπερβολικό ζήλο στις διασκεδάσεις σας και σίγουρα θα πέσετε σε σφάλματα, που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα, ειδικά αν είστε σε μια μόνιμη και σταθερή σχέση. Μην ρισκάρετε.

Σκορπιός: έντονα τα αισθήματά σας σήμερα, εκφράζονται με τον πιο όμορφο, ρομαντικό και δημιουργικό τρόπο. Το ταίρι σας θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη, ευχάριστη έκπληξη. Συγχαρητήρια. Συνεχίστε έτσι!

Τοξότης: θα είστε νηφάλιοι, ψύχραιμοι και θα έχετε καλό κοντρόλ στα πάντα. Θα θελήσετε δε, να μείνετε για λίγο, μόνοι, έτσι ώστε να κάνετε τον απολογισμό σας. Εμπιστευθείτε τη γνώμη των γηραιότερων και εμπειρότερων.

Αιγόκερως: δεν ξέρετε τι θέλετε, και αυτή η σύγχυση θα έχει επιπτώσεις και στις σχέσεις σας. Θα έχετε έντονη κτητικότητα και διάθεση να ελέγξετε τα πάντα. Έτσι δεν θα αποφύγετε τις συγκρούσεις, που θα αφήσουν στο πέρασμά τους μόνο, πικρία και απογοήτευση. 

Υδροχόος: πολύ σεξ, πολλή ένταση, αλλά και πολύ υπερβολή στις διεκδικήσεις και τις κινήσεις σας. Πριν σας κατηγορήσουν για ασωτία, καλύτερα να βάλετε λίγο το πόδι σας, και το μυαλό σας, στο φρένο…εκτός κι αν δεν σας νοιάζουν οι συνέπειες…

Ιχθείς: Ιδιαίτερα ανάλαφρη είναι αυτή η διέλευση, καθώς σας βοηθά να κάνετε σχέδια. Η φαντασία σας θα λειτουργήσει με δημιουργικό τρόπο και έτσι θα καταφέρετε να ξεφύγετε λίγο απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είστε δε, καλλιτέχνης, θα ευνοηθείτε πολύ από αυτή.