Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8/03

Π

Σήμερα Πέμπτη 8/03

Κριός: Με Ερμή Αφροδίτη στο ζώδιο σας η γοητεία σας και η επικοινωνιακή σας ικανότητα αυξάνονται και σας βοηθούν σε όλα τα επίπεδα.

Ταύρος: Θέματα χρεών απασχολούν σήμερα το μυαλό σας και νιώθετε μεγάλη πίεση. Θέλετε να ξεφύγετε. Κάνετε σκέψεις να δημιουργήσετε παράλληλη σχέση έστω πλατωνική για να αποσυμπιεστείτε.

Δίδυμοι: Για πολλούς από σας φιλικά πρόσωπα σας βοηθούν να κάνετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες και γνωριμίες. Καλές εισπράξεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Καρκίνος:Γνωστό πρόσωπο από τον εργασιακό σας χώρο , σας συμβουλεύει και σας βοηθά να λύσετε ένα θέμα υγείας  που έχετε. Αρκετοί δέχεστε από το σύντροφο ένα μικρό δωράκι..

Λέων:Οι αδέσμευτοι μέσω συγγενικού προσώπου  γνωρίζετε γοητευτικό πρόσωπο και  οι πιθανότητες να κάνετε μια όμορφη σχέση είναι μεγάλες. Οι δεσμευμένοι κάνετε μια ευχάριστη διαδρομή με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Παρθένος: Ένας γονέας σας ή άλλο πρόσωπο του στενού οικογενειακού κύκλου , σας βοηθά και με συμβουλές και πρακτικά να λύσετε μια οικονομική εκκρεμότητα .

Ζυγός:Οι αδέσμευτοι , στον καθημερινό σας κύκλο θα γνωριστείτε με ένα αντισυμβατικό πρόσωπο και θα δημιουργηθεί μεταξύ σας ένα σπάνιο ερωτικό σκηνικό. Επίσης αρκετοί από σας θα κάνουν ευχάριστη διαδρομή.

Σκορπιός: Η μέρα είναι οικονομικά προσοδοφόρα και ο επαγγελματικός τομέας σήμερα πηγαίνει περίφημα και μάλιστα χωρίς υπερπροσπάθεια.

Τοξότης: Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Η ψυχολογία σας φτιάχνει , ασχολείστε με τον εαυτό σας και την περιποίηση του.

Αιγόκερως: Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είστε μελαγχολικοί και άκεφοι ειδικά τις πρωινές ώρες. Πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον προσπαθεί να σας φτιάξει τη διάθεση με αστεία.

Υδροχόος:Κάποιες συζητήσεις που κάνετε με πρόσωπο του φιλικού σας κύκλου σας βοηθούν να ιεραρχήσετε τις σκέψεις σας  και να προβείτε σε έντονη δράση. Αρκετές ευχάριστες συζητήσεις.

Ιχθύς: Ευχάριστες σκέψεις για την επαγγελματική σας κατάσταση κάνετε σήμερα. Τα πράγματα έχουν στρώσει αρκετά και στη διαδικασία και στο οικονομικό αποτέλεσμα.