Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8/02

Σήμερα Πέμπτη 8/02

Κριός: Τα επαγγελματικά σχέδια της συγκεκριμένης ημέρας , μόνο μακροπρόθεσμα μπορεί να σας αποδώσουν οικονομικά οφέλη. Καλό θα ήταν να αποφύγετε κυρίως συμφωνίες οι οποίες απαιτούν κεφάλαια ή επενδύσεις δεν αποκλείεται να αναλάβετε μια εργασία που κυνηγούσατε εδώ και καιρό.

ευκαιρίες ανάπτυξης και καταξίωσης, πιθανότατα από προηγούμενες επαφές σας. Αν δεν υπάρχει εργασία  και βρίσκεται στη διαδικασία ανεύρεσης, θεωρείται πολύ καλή ημέρα εργασιακής αποκατάστασης.

Καλό το κλήμα και στην αισθηματική σας ζωή, οι σχέσεις που ξεκινάνε αυτό το διάστημα θα έχουν σταθερότητα και διάρκεια.

 Ταύρος: Το άμεσο περιβάλλον μας, βιώνει περίοδο χαράς και ευτυχίας. Ο τραπεζικός λογαριασμός μας γνωρίζει μεγάλες δόξες ενώ είναι εφικτή  η σύναψη συμφωνιών για μελλοντικά κέρδη. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις τα πάρτι, οι γάμοι και οι αρραβώνες δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω μας. Είσαστε άτομο, ήρεμο, όμορφο και έχετε την τάση να φλερτάρετε  με επιτυχία. Η τάση για καλοπέραση  σήμερα μπορεί να σας παρασύρει σε αγορές που όμως θα έχουν επιτυχία και θα σας δώσουν χαρά.

Δίδυμοι: Μέσα σας, νιώθετε πως ίσως κάνετε πράγματα που δεν σας εκφράζουν ή που πλέον έχουν γίνει ρουτίνα.

Γνωριμίες έρχονται να κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη. Ακόμα κι αν πονάει το δοντάκι, Το πρόσωπο που ήταν έτοιμο για αναχώρηση, επιστρέφει και μάλιστα άνευ όρων. Στα επαγγελματικά, ίσως βιώσετε μια ευεργεσία, που θα σας βοηθήσει να δείτε αλλιώς το μέλλον.  Αρχίζει από σήμερα μια περίοδος που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας προς το καλλίτερο και θα σας βγάλει από την ρουτίνα που είναι το χειρότερό σας.

 Καρκίνος: Σε συναισθηματικό επίπεδο σήμερα , ίσως νιώσετε πως δεν μπορείτε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Ακόμα και μέσα στο περιβάλλον σας, άσχετα αν είναι δικό σας δημιούργημα, νιώθετε πως πνίγεστε. Η ερωτική σας ζωή αισθάνεστε πως πνέει τα λοίσθια. Και συνήθως, οι όποιες προσπάθειες να επικοινωνήσετε και να εκφράσετε τα προβλήματά σας, δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τάσεις μοναξιάς, και απομόνωσης, που όμως είναι ανυπόστατες και που ευτυχώς για εσάς και τους γύρω σας δεν θα κρατήσουν πολύ.

Λέων: Το συναίσθημα και η λογική σε πλήρη αντίθεση σήμερα . Ίσως νιώσετε πως οι κόποι και  αγώνες σας για κάποια άτομα, αντιμετωπίζονται σαν να έγιναν από συμβατική απλώς υποχρέωση. . Έτσι, τα συναισθήματα αρχίζουν να παγώνουν, ειδικά αν δεν γίνουν ώριμες και ψύχραιμες συζητήσεις.  Βασικά όλα είναι στο μυαλό σας και τις ανασφάλειες που σας παίζουν παιχνίδια.

Στα επαγγελματικά, ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που έχουν μεγαλύτερη εξουσία από εσάς, πράγμα που είναι λάθος και καλό θα είναι σήμερα να κρατήσετε το στόμα κλειστό και τα μάτια ανοιχτά.

Παρθένος: Αν παραμείνετε αδρανείς και επαναπαυμένοι σήμερα , πάει, πέταξε το πουλάκι. Εδώ πρέπει να αναλάβετε δράση αφού όλα λειτουργούν υπέρ σας. Τώρα πρέπει να βάλετε πλάτη και να επιχειρήσετε ξανά, καταστάσεις που στράβωναν απ’ το πουθενά. Η επιτυχία σας ανήκει. Περίπου το ίδιο ισχύει και για τα συναισθηματικά. Ζητήστε ή συζητήστε, όσοι είσαστε σε σχέση και θα καταφέρεται και θα καταφέρεται να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας ‘η να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ζυγός: Θα αισθανθείτε λιγότερη πίεση σήμερα  σαν ένα βάρος να έφυγε από πάνω σας. Προσπαθήστε όμως να βοηθήσετε και άλλους γύρω σας και κυρίως να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες οικονομικές ή και συναισθηματικές. Φαίνεται ότι μετά από  μεγάλο διάστημα, τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Διαθέτετε την ευκαιρία και το σθένος να κάνετε την μεγάλη κίνηση και να διακριθεί τε. Για όσους είναι χωρίς ταίρι , σήμερα υπάρχει η δυνατότητα μιας γνωριμίας  με ευοίωνες προϋποθέσεις.

Σκορπιός: Διάσταση απόψεων στο οικιακό περιβάλλον, δημιουργεί υπερένταση, που καταλήγει σε διαξιφισμούς, κόντρες και πιθανότατα, την απομάκρυνση κάποιων ατόμων από την ζωή σας. Σήμερα θα πρέπει να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην βγείτε από τα ρούχα σας. Μην ρισκάρετε λοιπόν συζητήσεις η ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφο γιατί το πιθανότερο είναι να καταλήξετε σε τσακωμούς χωρίς λόγο. Η ένταση της ημέρας μπορεί να εκτονωθεί για όσους είναι αδέσμευτοι, με φλερτ και διασκέδαση σε χώρους με πολλά άτομα η σε κάποιο σπορ.

Τοξότης: Κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμοι, αρραβώνες, βαπτίσεις, στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον σήμερα θα σας παρασύρουν να δείτε κόσμο και αγαπημένα άτομα που έχετε απομακρυνθεί  Η εξωτερική εμφάνιση αλλάζει σημαντικά προς το καλύτερο, αλλά και η συμπεριφορά σας είναι πολύ πιο γλυκιά με αποτέλεσμα να γίνεστε ιδιαίτερα θελκτικοί και να έχετε  σημαντικές επιτυχίες στο αντίθετο φύλο. Πολύ καλό το κλίμα σε όσους είναι σε σχέση, αρμονία και ευκολία στην επικοινωνία και τον έρωτα.  Ευνοϊκή περίοδος και για κέρδη από τυχερά παιχνίδια,  λαχεία η ακόμα και κληρονομιές.

 Αιγόκερως: Γοητεία, λάμψη και έντονο σεξαπίλ, δημιουργούν προϋποθέσεις μαγνητισμού ώστε να υπάρχουν πολλές κατακτήσεις, αλλά και την αρμονία στις σχέσεις σας Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, ενασχόληση με τη μουσική, το χορό και γενικότερα τέχνες, συντελούν σήμερα στην  καλή  σας διάθεση  Ακόμα, υπάρχει ενδιαφέρον για τη φροντίδα του προσωπικού χώρου , με εσωτερική διακόσμηση η ανακαίνιση της Γενικά, από σήμερα ξεκινάει  μια περίοδος πολύ κοινωνική, γεμάτη προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, χαρούμενη διάθεση  φλερτ και καλοπέραση.

Υδροχόος: Αναθεώρηση προσωπικών αξιών σήμερα και επαναξιολόγηση σχετικά με το τι είναι χρήσιμο και δίκαιο και τι όχι. Δυσαρέσκεια από προσωπικές σχέσεις και ενδεχόμενος ένας γερός καυγάς που αν δεν τον περιορίσετε μπορεί να φτάσει και μέχρι χωρισμό, αν υπάρχουν και άλλες γωνίες που τον ενισχύουν. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να προσέξουν τις επιλογές τους γιατί άλλα βλέπουν, αλλά περιμένουν και άλλο θα πως προκύψει. Στα οικονομικά και τα επαγγελματικά καθυστερούν οι στόχοι που θα μπορούσαν να αποφέρουν κέρδη.

Ιχθύες: Πρωτοποριακές ιδέες, έξυπνοι συνδυασμοί συνεργατών, δραστικές λύσεις, και γρήγορες αποφάσεις, σήμερα σας οδηγούν σε νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες αυτή την περίοδο  διαδέχονται η μία την άλλη και είναι όλες κερδοφόρες σε σημείο να μην μπορούμε να επιλέξουμε ποια είναι η καλύτερη. Γενικότερα, υπάρχει ένα κλίμα βοήθειας από επιφανή πρόσωπα σε πολύ προσωπικό επίπεδο Χρειάζεται προσοχή στο κλίμα αισιοδοξίας που επικρατεί για να παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις (όχι απαραίτητα οι πιο εύκολες), προκειμένου να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες με τον καλύτερο τρόπο.