Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 7/12

Σήμερα Πέμπτη 7/12

Κριός: Κι ενώ η ημέρα φαίνεται ότι κυλάει ομαλά, έρχονται κάποιες ξαφνικές καταστάσεις να σας αποπροσανατολίσουν και να σας αποσυντονίσουν από αυτό που έχετε στα σχέδιά σας για σήμερα. Δείξτε ψυχραιμία και σύνεση.

Ταύρος: Με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας θα ασχοληθείτε σήμερα, αν και δεν συντρέχει κανένας ιδιαίτερος λόγος. Η διάθεσή σας είναι καλή προς μέτρια, και οι υποθέσεις  σας πηγαίνουν καλά. Κανένας λόγος ανησυχίας.

Δίδυμοι: Ή εσείς δεν καταλαβαίνετε τι σας λένε, είτε οι άλλοι παρερμηνεύουν αυτά που τους λέτε. Σε κάθε περίπτωση, η ασυνεννοησία στο μεγαλείο της σήμερα. Αποφύγετε να επικοινωνήσετε με «δύσκολους» ανθρώπους.

Καρκίνος: Μια οικονομική συμφωνία θα κάνετε σήμερα, που μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο, ούτε σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, αλλά προς το παρόν είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει. Συμφωνήστε και μην γκρινιάζετε.

Λέων: Με ρομαντισμό και ευαισθησία προσεγγίζετε κάθε θέμα σας, σήμερα, ωστόσο, χρειάζεται και λίγη ψυχρή λογική προκειμένου να επιτύχετε το καλύτερο δυνατόν. Θέματα προσωπικά λύνονται καθώς υφίστασθε μια γενικότερη αλλαγή συμπεριφοράς.

Παρθένος: Η ψυχολογία σας πεσμένη, τόσο ώστε να μην είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τις διαδικασίες υλοποίησης των πλάνων σας. Αν είναι στο χέρι σας, μην ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα σήμερα. Αν όχι, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε.

Ζυγός: Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεδώσετε λίγο και να εκτονώσετε αυτή την εσωτερική ένταση που νιώθετε όσον καιρό ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας. Βγείτε έξω και διασκεδάστε, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα.

Σκορπιός: Κανείς δεν θα μείνει ανικανοποίητος από τις προσπάθειές σας και κανείς δεν θα μπορέσει να  μην αναγνωρίσει τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας, τόσο στη δουλειά, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μπράβο σας. Ο Δίας τα καταφέρνει μια χαρά μαζί σας.

Τοξότης: Το μυαλό σας βρίσκεται σε πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σας. Το εξωτερικό είναι το κυρίως θέμα συζήτησής σας σήμερα, καθώς η Σελήνη από το Λέοντα, σας ταξιδεύει, σε άλλους προορισμούς.

Αιγόκερως: Έχει ξεκινήσει για σας, μία περίοδος, παχουλών αγελάδων, μόνο που ακόμα δεν έχει μονιμοποιηθεί και αυτό σας κάνει ανήσυχους και ασταθείς. Κάντε λίγο υπομονή, έτσι κι αλλιώς εσείς, δεν φοβάστε τα δύσκολα…

Υδροχόος: Οι σχέσεις κάθε είδους θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση σήμερα, καθώς προκύπτουν θέματα που τις αφορούν. Προκειμένου να τα τακτοποιήσετε όμως, χρειάζεται λογική, σύνεση, σωφροσύνη και ηρεμία, κάτι που εσείς στερείστε. Δείξτε ψυχραιμία.

Ιχθείς: Ό,τι πρόβλημα υγείας κι αν προκύψει σήμερα, να ξέρετε ότι έχει τις ρίζες του στην ψυχολογία σας, η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Και αυτό, γιατί οι επιλογές σας αποδεικνύονται εντελώς λανθασμένες.