Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 3/8

Σήμερα Πέμπτη 3/8

ΚΡΙΟΣ:  Όσοι ταξιδεύετε σήμερα μέχρι και το μεσημεράκι θα έχετε αρκετές δυσκολίες, μετά η κατάσταση ομαλοποιείται και μάλιστα υπάρχουν και ευχάριστες εκπλήξεις που ομορφαίνουν το ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ:  Αρκετά απαισιόδοξος και σοβαρός είστε σήμερα και σκέφτεστε μόνο τις υποχρεώσεις και κάποια χρέη με αποτέλεσμα και η ατμόσφαιρα με το σύντροφο να είναι βαριά . Μηδενική όρεξη για ερωτικά παιχνίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ:   Η εριστική σας συμπεριφορά δυσχεραίνει τις ήδη καταπονημένες σχέσεις  με τον σύντροφο σας. Εκείνος είναι πολύ αρνητικός  σε όλα και σας προβληματίζει αν θα συνεχίσετε μαζί το ταξίδι της ζωής. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Μια πάρα πολύ κουραστική μέρα ξημερώνει για σας. Πολύ δουλειά και δύσκολη επικοινωνία με τους συναδέρφους κάνουν το κλίμα πολύ βαρύ. Ενοχλήσεις υγείας όπως πονοκέφαλοι δεν θα αποφευχθούν.

ΛΕΩΝ:  Ο υπέρμετρος δυναμισμός που έχετε αυτές τις μέρες και ένα οικονομικό ζήτημα , φέρνουν προστριβές σήμερα με τον ερωτικό σύντροφο που σας ανταμείβει με ένα παγερό ύφος. Ομαλοποίηση το βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με το χώρο κατοικίας σας ασχολείστε σήμερα και θέλετε να κάνετε βελτιώσεις ακόμα και στη διαρρύθμιση.  Υποψίες σας βασανίζουν για ύποπτες κινήσεις του ερωτικού σας συντρόφου. Κάτι δε πάει καλά.

ΖΥΓΟΣ:  Προβλήματα με το όχημα σας ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σήμερα. Κάποια συζήτηση με αδερφό , γείτονα, ή συγγενή σας στεναχωρεί. Επίσης σας απασχολούν τα οικονομικά του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Ακόμη και καθημερινές αγορές να κάνετε σήμερα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί για να μην βρεθείτε ζημιωμένοι.  Αρκετά παράπονα και μάλιστα με σοβαρό ύφος εκφράζετε στον ερωτικό σας σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Η άσχημη  ψυχολογία που σας έχει δημιουργήσει ο μόνιμος σύντροφος σας  έχει αποτέλεσμα να στρέψετε το ενδιαφέρον σας να βρείτε νέο ερωτικό σύντροφο και μάλιστα τοξότες του τρίτου δεκαημέρου έχουν άμεσα κατάκτηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Κάποιοι από σας επισκέπτεστε χώρους απομόνωσης όπως γηροκομεία, νοσοκομεία και άλλα  για να δείτε κοντινά σας πρόσωπα. Αυτό σας κάνει να φιλοσοφήσετε περισσότερο τη ζωή και να νιώθετε τυχερός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Ο σύντροφος σας ή και κάποιοι συνεργάτες , σας κατηγορούν ότι δεν είστε αρκετά φιλόδοξοι και έχετε χαμηλούς στόχους. Τα λόγια τους σας προβληματίζουν και παίρνετε τη γνώμη ενός  φίλου μεγαλύτερου σε ηλικία.

ΙΧΘΥΣ:  Σας έχει κουράσει η επαγγελματική ρουτίνα και νιώθετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξετε για να αποκτήσετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον . Λείπει το πάθος για σκληρή δουλειά και ένας μεγάλος άλλα εφικτός στόχος.