Προβλέψεις για σήμερα Πεμπτή 30/11

Σήμερα Πέμπτη 30/11

ΚΡΙΟΣ: Δύο στοιχεία χαρακτηρίζουν τη μέρα. Το ένα είναι ότι αφυπνίζεστε και με μεγάλη αποφασιστικότητα κυνηγάτε τους στόχους σας. Το δεύτερο είναι ότι ο σύντροφος σας είναι επιθετικός και μη συνεργάσιμος. Ευτυχώς  αντιδράτε με σύνεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι υπερβολικές δυσκολίες που συναντάτε σήμερα στη δουλειά ,σας αποδιοργανώνουν και απομονώνεστε για να ηρεμήσετε και να συγκεντρωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μεγάλη ένταση επικρατεί σε ερωτικούς δεσμούς και για όσους είναι γονείς ένταση με τα παιδιά τους. Φιλικό σας πρόσωπο σας στηρίζει και σας συμβουλεύει να λύσετε το πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έξυπνες ιδέες συλλαμβάνετε σε θέματα επαγγελματικά που κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Όμως αντιμετωπίζετε και βλάβες στην οικία σας σήμερα και πολύ γκρίνια από τον οικογενειακό κύκλο.

ΛΕΩΝ: Αρκετοί κάνετε σήμερα ταξίδια αστραπή σε κοντινή απόσταση για επαγγελματικούς λόγους. Θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στο δρόμο . Επίσης προσέξτε σήμερα να είστε συνεπής με τους νόμους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε σήμερα να υπογράψετε οποιαδήποτε συμφωνία που αφορά διακανονισμούς χρεών. Επειδή η μέρα δείχνει τάσεις οικονομικών απωλειών προσέξτε αγοραπωλησίες.

ΖΥΓΟΣ:  Η Μέρα για τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου είναι επικίνδυνη για ξαφνικά σπασίματα συνεργασιών  άλλα και για χωρισμούς αστραπιαίους. Αποφύγετε συγκρούσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα πρέπει να προσέχετε να μην καταπονηθείτε σωματικά, να προσέχετε τι τρώτε και γενικότερα τις κινήσεις σας γιατί οι πιθανότητες για ξαφνικό πρόβλημα υγείας ή τραυματισμού , είναι μεγάλες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο γεγονός σας φέρνει πιθανότατα η μέρα. Γνωρίζετε γοητευτικό άτομο σε χώρο διασκέδασης που σας ερωτεύεται . Επίσης τσακώνεστε άσχημα με φιλικό σας πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξαφνικά προβλήματα προκύπτουν στα επαγγελματικά σας με διάφορες βλάβες. Δώστε προσοχή στη συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις στον οικογενειακό κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Όσοι ταξιδεύετε σήμερα να είστε πολύ προσεκτικοί ,πιθανές βλάβες στα οχήματα σας. Επίσης να είστε προσεκτικοί με το νόμο. Αναπάντεχες ευχάριστες συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ: Έως το μεσημέρι είστε αρκετά άστατος συναισθηματικά αλλά αργότερα ισορροπείτε. Οικονομική βοήθεια σας ζητά ο σύντροφος σας ή ένας συνάδερφος σας.