Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 24/8

Σήμερα Πέμπτη 24/8

Κριός: κρυφές ενέργειες που γίνονται εις βάρος σας στον επαγγελματικό σας χώρο, σήμερα αποκαλύπτονται και έτσι εξηγούνται πολλά από τα ανεξήγητα που σας συνέβαιναν και δεν ξέρατε γιατί. Όσο για τα ερωτικά σας, είναι σε έξαρση.

Ταύρος: ο Ήλιος και ο Ερμής από την φιλική σας Παρθένο, σας δίνει καλή επικοινωνιακή ικανότητα για να μπορέσετε να περάσετε τις ιδέες και τις αντιλήψεις σας, στο περιβάλλον σας, με ευκολία. Κάποιες μετακινήσεις δεν θα μπορέσετε να τις αποφύγετε.

Δίδυμοι: επιτέλους σταθερότητα, αναγνώριση, καταξίωση. Όλα όσα επιδιώκατε από καιρό, τώρα υλοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γι αυτό, έχετε κάθε λόγο τώρα να χαρείτε.

Καρκίνος: λειτουργείτε πολύ καλά, όταν βρίσκεστε με φίλους, που σας ενώνουν κοινές ιδέες και κοινές συμπεριφορές. Σήμερα η ημέρα περιλαμβάνει επαφές με τέτοιους φίλους. Εκμεταλλευτείτε το ώστε να νοιώσετε καλύτερα.

Λέων: η ημέρα προσφέρεται για εσωτερική αναζήτηση, και λύση, επιτέλους, όλων αυτών των ψυχολογικών, που σας βάραιναν τόσον καιρό και δεν μπορούσατε να βρείτε άκρη. Παραδεχθείτε απλά, τα λάθη σας, δεν είναι κακό.

Παρθένος: κάποιοι άνθρωποι, κυρίως από το κοντινό σας περιβάλλον, θα χρειαστούν τη βοήθειά σας, σε διάφορα θέματά τους και εσείς καλείστε να σκύψετε στα προβλήματά τους και να τους προσφέρετε ό,τι καλύτερο.

Ζυγός: ξαφνικά γεγονότα, αναστατώνουν την αισθηματική σας ηρεμία και διαταράσσουν τη γαλήνη στις σχέσεις σας, κάθε είδους. Πριν προβείτε σε ενέργειες και σπασμωδικές κινήσεις, σκεφτείτε το, γιατί η τύχη του Δία δεν διαρκεί για πάντα.

Σκορπιός: είτε πρόκειται να διευθετήσετε χρέη, είτε να διακανονίσετε δόσεις, είτε να ξεκαθαρίσετε τα περιουσιακά σας, το ζήτημα είναι να το κάνετε με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν να σας απασχολούν για ένα μεγάλο διάστημα ακόμα.

Τοξότης: συγγενείς και αδελφικοί φίλοι, σας κατηγορούν για αμέλεια προς αυτούς και μάλλον έχουν δίκιο. Μήπως έχει έρθει η ώρα να αναθερμανθούν οι σχέσεις αυτές;

Αιγόκερως: το καλύτερο μέρος για ξεκούραση, λέει ο λαός, είναι το σπίτι. Εσείς όμως, κουβαλάτε δουλειά ακόμα και εκεί. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ότι το σαλόνι, δεν είναι χώρος εργασίας και επιτέλους να χαλαρώσετε λίγο…

Υδροχόος: ανανεωμένοι, δυνατοί, αισιόδοξοι και πάνω απ’ όλα, αποφασισμένοι να κάνετε καινούρια ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα, τα οποία θα πετύχουν αν επιμείνετε στις δημιουργικότατες ιδέες σας.

Ιχθείς: τα ψυχοσωματικά σας εμφανίζονται κάθε τόσο, γιατί δεν μπαίνετε στον κόπο να ασχοληθείτε με καταστάσεις που πάσχουν στη ζωή σας και δεν λύνετε τα προβλήματά σας. Ήρθε ο καιρός να το κάνετε όμως και αυτό δεν αλλάζει, θέλετε δεν θέλετε.