Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 23/11

Σήμερα Πέμπτη 23/11

ΚΡΙΟΣ: Οι περισσότεροι έχετε διάθεση για σκληρή δουλειά σήμερα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνονται συζητήσεις με το σύντροφο άλλα και με συνεργάτες σε πολύ σοβαρό ύφος.  Όσοι βρίσκεστε σε ταξίδι αντιμετωπίζετε προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Προβληματισμός με θέματα χρεών και οφειλών κυριαρχεί τις πρώτες ώρες της ημέρας.  Η βαριά ψυχολογία που έχει ο σύντροφος ,σας  επηρεάζει αρνητικά και στο εργασιακό κομμάτι με τάσεις εκνευρισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για τους έχοντες σχέση η μέρα είναι αρκετά ψυχοφθόρα. Ο σύντροφος είναι μη συνεργάσιμος και συζητήσιμος και σας αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σκληρότητα και ψυχρότητα. Οι αδέσμευτοι έχετε συζητήσεις με υποψήφιο ερωτικό σύντροφο σε σοβαρό κλίμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα είστε ιδιαίτερα  πιεσμένοι  στο χώρο εργασίας και διαπληκτισμοί με συναδέρφους είναι πιθανοί. Η κυκλοθυμική συμπεριφορά σας πολλές φορές κουράζει το σύντροφο σας και αυτό είναι επικίνδυνο. Προσέξτε.

ΛΕΩΝ: Αρκετά λιγομίλητοι ,πολύ σκεπτικοί βυθισμένοι σε σκέψεις πως θα βελτιώσετε την εργασιακή σας ζωή άλλα και την καθημερινότητα σας ,προσθέτοντας λίγη διασκέδαση ή άθληση ή άλλη δημιουργική απασχόληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα πρόβλημα που έχετε με πρόσωπο   ερωτικού  ενδιαφέροντος σας κάνει να θέλετε να εκραγείτε με βιαιότητα. Ευτυχώς διοχετεύετε την ενέργεια σας σε άθληση και δημιουργικά χόμπι.

ΖΥΓΟΣ: Διαφωνίες με το σύντροφο για ένα ταξίδι που έχει κατά νου. Αρκετά βαρύ κλίμα σε συναντήσεις με αδέρφια ή γονείς. Γενικότερα οι καθημερινές σας συναλλαγές  δεν είναι και πολύ ομαλές.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσοι βρίσκεστε σε νέα σχέση ,το κλίμα με το σύντροφο σας αποκαθίσταται και η επικοινωνία έχει αρκετά ρομαντική-συναισθηματική χροιά . Με πολύ προσοχή προβαίνετε σε κάποιες μετακινήσεις σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα η ψυχολογία σας είναι λίγο βαριά και σωματικά αισθάνεστε αρκετά κουρασμένοι.  Τα οικονομικά σας πάνε αρκετά καλύτερα και αυτό σας ανακουφίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένταση στο επαγγελματικό περιβάλλον σήμερα και γυρίζετε στο σπίτι εξαγριωμένοι με αποτέλεσμα να συγκρουστείτε και με πρόσωπο της οικογενείας σας. Όταν ηρεμείτε συλλαμβάνετε μια εντυπωσιακή ιδέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τις κλειστές σας έχετε σήμερα και κάνετε έντονη αυτοκριτική. Επίσης σκέφτεστε πώς να περιορίσετε τις κακές σας συνήθειες. Προσέξτε στο δρόμο γιατί υπάρχει κίνδυνος διαπληκτισμού με άγνωστο.

ΙΧΘΥΣ: Ο σύντροφος σας σήμερα είναι εριστικός και σας επηρεάζει  αρνητικά. Επίσης εισπράττετε χρήματα που σας χρωστούσαν καιρό. Απογευματινές ώρες οι κοινωνικές επαφές σας ανεβάζουν τη διάθεση.