Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 22/03

Σήμερα Πέμπτη 22/03

Κριός: θα είστε επιθετικοί λεκτικά, ιδίως με τους ανθρώπους της οικογένειάς σας, και αυτό δεν είναι καλό, αν αναζητάτε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα. Διατηρείτε την ψυχραιμία σας και σε κάθε περίπτωση μην χρεώνετε αυτούς που δεν φταίνε.

Ταύρος: τα οικονομικά είναι κάτι που πάντα σας απασχολεί, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, συμπεριφέρεστε σαν να βρίσκεστε σε πανικό. Φροντίστε να επαναφέρετε την καλή ισορροπία στα οικονομικά σας, χωρίς βεβιασμένες κινήσεις.

Δίδυμοι: ιδιαίτερα συναισθηματικοί σήμερα, θα πλησιάσετε τους δικούς σας ανθρώπους, και θα περάσετε όμορφες, ρομαντικές στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Καρκίνος: η ψυχολογία σας πεσμένη, η κούραση σας χτυπάει την πόρτα. Χρειάζεστε ανάπαυση και δεν φαίνεται κανένα φως στο τούνελ. Αυτό μπορεί να δημιουργεί εντάσεις, κυρίως με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων: οι προσκλήσεις θα είναι πολλές για έξοδο και διασκέδαση. Τώρα αν η ψυχολογία σας είναι πεσμένη και αρνηθείτε, αυτό είναι δικό σας πρόβλημα, που οφείλετε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας, να λύσετε.

Παρθένος: μην θεωρείτε ότι είστε παραπάνω απ’ τους άλλους, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Η έπαρση, δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν. Φαίνεται ότι δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε κανενός είδους διάλογο σήμερα. αφήστε λοιπόν τα δύσκολα για άλλη μέρα.

Ζυγός: και ο Ήλιος και η Αφροδίτη και ο Ερμής, αλλά και ο Ουρανός, σας στέλνουν την εύνοιά τους από τον αντιδιαμετρικό σας Κριό και φροντίζουν, οι υποθέσεις σας να εξελιχθούν θετικά. Αρκεί και σεις βέβαια, να αναλάβετε το δικό σας μερίδιο της ευθύνης των πράξεών σας.

Σκορπιός: η ερωτική σας διάθεση, ξεπερνά τα εσκαμμένα. Το ταίρι σας κάνει πάρτι και η μέρα κυλά ερωτικά, αισθησιακά και όμορφα. Δεν υπάρχει κάτι που θα διαταράξει την καλή σας διάθεση, εκτός κι αν εσείς οι ίδιοι αποφασίσετε για το αντίθετο.

Τοξότης: μπορεί η Σελήνη να βρίσκεται αντιδιαμετρικά σας, ο Κρόνος όμως, στα οικονομικά σας, δεν σας αφήνει να ορθοποδήσετε. Κάποιες παλαιές υποθέσεις σας, άλυτες ακόμα, σας απασχολούν και σας αγχώνουν.

Αιγόκερως: κάποιες επαγγελματικές προτάσεις σας δημιουργούν σύγχυση, πανικό και εκνευρισμό, ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, κυρίως αν εμπλέκονται τα προσωπικά σας σ’ αυτές. Αν δεν πρέπει να απαντήσετε αμέσως, πάρτε το χρόνο σας και αποφασίστε ήρεμα και συνετά.

Υδροχόος: δημιουργικός οίστρος και φαντασία άκρατη, είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Θα έρθετε σε επαφή με μικρά παιδιά, είτε τα δικά σας, είτε άλλα και θα πάρετε όμορφες παραστάσεις από αυτά.

Ιχθύς: το σπίτι, η οικογένεια, οι όμορφες στιγμές που περνάτε με τους δικούς σας θα κυριαρχήσουν στην ψυχολογία σας σήμερα και θα νιώσετε πολύ όμορφα. Αναμνήσεις από τα παιδικά σας χρόνια θα είναι το κυρίως θέμα συζητήσεών σας.