Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 22 /02

Σήμερα Πέμπτη 22/02

Κριός: η  κατάσταση σήμερα, είναι ολίγον αποπροσανατολιστική γι αυτό να εστιάσετε στα θέματα που σας αφορούν άμεσα και στα απολύτως απαραίτητα. Μην προβείτε σε ρίσκο.

Ταύρος: θα δείτε πολλούς φίλους και θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή σήμερα. η διασκέδαση δεν θα λείψει αλλά ούτε και το καλό φαγητό, μια και εσείς δεν εννοείτε διασκέδαση χωρίς φαγητό.

Δίδυμοι: δεν ενδείκνυται κανενός είδους ρίσκο σήμερα. Να ελέγξετε την κάθε κατάσταση που παρουσιάζεται, και στην παραμικρή της λεπτομέρεια, πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

Καρκίνος: μια τάση για να διαφωνήσετε γκρινιάζοντας, με όλους και με όλα, για όλους και για όλα, θα πρέπει να την ελέγξετε, ειδικά αν δεν έχετε κανέναν λόγο να διαφωνήσετε και το κάνετε μόνο και μόνο για να μην ξεχνάτε τι ζώδιο είστε.

Λέων: με προσοχή και ευελιξία, προσεγγίστε κάθε θέμα σας σήμερα και μην αφήσετε τον εαυτό σας να κάνει σχέδια, που σαν βάση τους έχουν την ουτοπιστική δική σας, οπτική.

Παρθένος: η οικογένειά σας, σας χρειάζεται ίσως, περισσότερο απ’ όσο η δουλειά σας. Παραμελήσατε τους δικούς σας ανθρώπους και αυτό δεν είναι καλό για τις ισορροπίες σας.

Ζυγός: θέματα που έχουν να κάνουν με τα αισθηματικά σας, ίσως θα έπρεπε να τα προσεγγίζετε πιο προσεκτικά, καθ’ ότι, η συμπεριφορά σας μπορεί να κοστίσει και έναν χωρισμό, μακροπρόθεσμα.

Σκορπιός: πριν αποφασίσετε να βγάλετε ετυμηγορία και να κατακρίνετε τους άλλους, καθίστε και σκεφτείτε όλους εκείνους τους παράγοντες που συνέβαλαν στο να γίνουν κάποια πράγματα. Κι εσείς, δεν είστε άμεμπτοι.

Τοξότης: προσγειωθείτε και μην είστε υπερβολικά ενθουσιώδεις με τα καινούρια σχέδια που έχετε κατά νου. Τα πράγματα δεν είναι όσο εύκολα φαίνονται.

Αιγόκερως: υπάρχει ένα παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα, που μοναδικό σκοπό έχει να σας βλάψει και να σας εμποδίσει να επανέλθετε στην ιεραρχία. Βρείτε τους πρωτεργάτες και απομακρύνετέ τους.

Υδροχόος: να αποφύγετε σήμερα να εμπλακείτε σε καβγάδες και εντάσεις. Για τα αδιέξοδά σας υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές, καλύτερες από έναν τσακωμό ή μία ρήξη.

Ιχθύες: τα θέματα της οικογένειας, του γάμου, των παιδιών, των ανθρώπων που αποτελούν την οικογένειά σας, θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ωστόσο, θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις.