Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19/10

Σήμερα Πέμπτη 19/10

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφος σας φέρεται αρκετά εγωιστικά σήμερα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα  να αντιδράσετε με το γνωστό επαναστατικό σας τρόπο. Ευτυχώς τα πνεύματα ηρεμούν το βράδυ. Επαγγελματικά κάποια συνεργασία λύνεται ξαφνικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια ενόχληση της υγείας σας θα σας αιφνιδιάσει και θα προβληματιστείτε. Απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται επίσκεψη σε γιατρό. Στον εργασιακό χώρο συμβαίνουν κάποιες ανατροπές στο πρόγραμμα σας .

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το κλίμα στην ερωτική σας ζωή εξακολουθεί να είναι θετικό. Απογευματινές ώρες  φιλικό σας πρόσωπο χωρίς να το θέλει ,δημιουργεί αναστάτωση στη σχέση σας. Στα εργασιακά σας παίρνετε κάποιο είδος αναβάθμισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Απρόβλεπτα γεγονότα στον επαγγελματικό σας χώρο ,σας φέρνουν στα όρια του νευρικού κλονισμού. Αρκετοί σήμερα ασχολείστε με πολύ κέφι με εργασίες στο σπιτικό σας  που σας ηρεμούν και σας γεμίζουν ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ: Σήμερα παίρνετε ένα πολύ ευχάριστο νέο από τους γονείς σας ή την κατοικία σας. Επίσης έχετε συναντήσεις με αδέρφια ή συγγενικά σας πρόσωπα. Βραδινές ώρες αιφνιδιάζεστε από την απότομη συμπεριφορά του συντρόφου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετοί από σας σήμερα θα έχετε μια σημαντική συζήτηση με άτομο κύρους με θέμα μια νέα πηγή εσόδων για σας. Η πηγή αυτή δεν θα είναι ορατή στην εφορία. Προσοχή βραδινές ώρες να μην έχετε απώλεια αντικειμένου.

ΖΥΓΟΣ: Αρκετά ευδιάθετοι σήμερα ασχολείστε με την οργάνωση του αυστηρά προσωπικού σας χώρου και με προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Ένα μελλοντικό σας σχέδιο το αναλύετε με μεγάλη προσοχή. Το βράδυ έχετε μια αναπάντεχη  άλλα ευτυχώς παροδική σύγκρουση με συνεργάτη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ ενδιαφέρουσες παρασκηνιακές συζητήσεις με υψηλόβαθμους για επαγγελματικά θέματα έχετε σήμερα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχετε εντάσεις στον εργασιακό χώρο και το βράδυ στιγμές χαλάρωσης με το σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα επιφυλάσσει  πολύ ευχάριστες φιλικές επαφές. Δεν αποκλείεται σήμερα με πρόσωπο που έχετε φιλία να υπάρξει στροφή προς το ερωτικό ενδιαφέρον. Όσοι λαμβάνετε μέρος σε ομάδες ή συλλόγους  θα ζήσετε στιγμές έντασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη στον επαγγελματικό τομέα προωθούν τα φιλόδοξα σχέδια σας. Ένα ξαφνικό γεγονός στο σπίτι σας υποχρεώνει να αλλάξετε το ωράριο στην εργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι ταξιδεύετε να είστε προετοιμασμένοι για αναπάντεχες καταστάσεις που θα σας δυσκολέψουν. Επίσης να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε σε συναντήσεις με συνεργάτες και ερωτικούς συντρόφους , διότι τα λόγια σας μπορεί να παρεξηγηθούν.

ΙΧΘΥΣ: Ευχάριστες επικοινωνίες με συγγενικά σας πρόσωπα άλλα και μια αρκετά ανάποδη μέρα για τα οικονομικά σας έσοδα. Όμως το έντονο συναίσθημα που σας προσφέρει ο σύντροφος, σας κάνει να ξεχάσετε όλες τις αναποδιές.