Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19/04

Σήμερα Πέμπτη 19/04

Κριός:  Συζητήσεις σήμερα που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας θα σας καθησυχάσουν και θα διώξουν όσες αμφιβολίες είχατε στο μυαλό σας. Η οργάνωση ενός ταξιδιού , θα απορροφήσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει σταθερότητα.

Ταύρος:  Παρά τις όποιες ανησυχίες σας τα αγαπημένα σας άτομα έχουν τις καλύτερες προθέσεις και σήμερα θα σας το αποδείξουν. Κοινωνικοί και ευδιάθετοι θα είσαστε από το απόγευμα και μετά με συναντήσεις και ευχάριστες συζητήσεις. Επαγγελματικά τα πράγματα εξελίσσονται αργά αλλά σταθερά υπέρ σας.

Δίδυμος: Η καταξίωση που τόσο έχετε κοπιάσει να την κατακτήσετε, δεν θα αργήσει πολύ. Στον επαγγελματικό σας χώρο η σταθερότητα και η άνοδος σας είναι πια φανερές. Τα αισθηματικά σας χρειάζονται μια ανανέωση. αν είστε μόνοι θα πρέπει να επιδιώξετε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να αλλάξετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Καρκίνος: Δεν είσαστε πολύ καλοδιάθετοι σήμερα με αποτέλεσμα να επηρεάζετε και τον σύντροφό σας. Ο αγαπημένος σας έχει εξαντλήσει κάθε κατανόηση που διαθέτει, για αυτό μην το φτάνετε στα άκρα. Επαγγελματικά κοπιάζετε πολύ περισσότερο από όσο πρέπει, από δική σας πρωτοβουλία.

Λέων:  Προσπαθήστε να διαχειριστείτε λίγο καλύτερα τα οικονομικά σας, γιατί το επόμενο διάστημα θα σας δυσκολέψει. Σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε κάποια σημαντικά πράγματα για την οικογένεια ή για την σχέση σας. Επαγγελματικά είσαστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο με πολλές ιδέες, που δεν θα πρέπει να μείνουν στο συρτάρι.

Παρθένος:  Τα επαγγελματικά και οι υποχρεώσεις σας, έχουν αυξηθεί αρκετά με αποτέλεσμα, παράπονα από τους στενούς φίλους και από την οικογένεια, οτι έχετε απομακρυνθεί. Εξηγήστε τους ότι δεν εξαρτάται μόνο από εσάς και ότι είναι ευκαιρία για την άνοδο της καριέρας σας. Οικονομικά η άνοδος συνεχίζετε.

Ζυγός: Σήμερα είναι πιθανόν να περάσετε αρκετές ώρες, με τα προβλήματα καλών φίλων. Το ξεκάθαρο μυαλό σας και η συμβουλές σας θα είναι πολύτιμες. Γενικά είναι μια μέρα που θα είσαστε ευδιάθετοι και κοινωνικοί και αγαπητοί σε όλους.

Σκορπιός: Μια επαγγελματική πρόταση που από πολύ καιρό την περιμένετε θα σας δώσει απρόβλεπτη χαρά. Η καλή σας διάθεση είναι μεταδοτική και στους γύρω σας. Μια καλή ημέρα και για όσους σκορπιούς δεν είναι σε σχέση. Μέσα από κάποια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να βρουν το άλλο τους μισό.

Τοξότης: Τάση για σπατάλη σήμερα, που θα πρέπει να την περιορίσετε λιγάκι. Θα έχετε την ανάγκη να δείξετε την αγάπη σας στα κοντινά σας άτομα, προσφέροντας δωράκια, αλλά και να κάνετε πράγματα για δική σας ευχαρίστηση. Ακριβές αγορές η αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση ακόμα και στον χώρο του σπιτιού.

Αιγόκερως :Ξαναβρίσκετε το κέφι σας και σταδιακά ανακαλύπτετε πόσες σωστές αποφάσεις έχετε πάρει για την επαγγελματική σας άνοδο αλλά και αλλαγές στα αισθηματικά σας. Κάποια πρόταση που έχει σχέση με την καριέρα σας θα σας γίνει σήμερα και θα σας κάνει να δείτε κάποια πράγματα από άλλη οπτική γωνία.

Υδροχόος: Είσαστε σε μια  αρκετά καλή φάση με τα αισθηματικά σας. έχετε την προσοχή και την αγάπη του συντρόφου σας. Οι υδροχόοι που δεν είναι ακόμα σε σχέση θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να βρουν το κατάλληλο άτομο που θα τους συγκινήσει. Τα επαγγελματικά έχουν αρχίσει και σταθεροποιούνται, όπως και τα οικονομικά σας.

Ιχθύες: Η αποδόσεις σας στα επαγγελματικά είναι στα ύψη και η τύχη σας χαμογελάει σε ότι καινούργιο έχετε στο μυαλό σας. Αισθηματικά είσαστε απο τους πιο τυχερούς του ζωδιακού αρκεί να μην σπαταλάτε ενέργεια σε καινούργιες γνωριμίες που ξέρετε από την αρχή ότι δεν έχουν καμία προοπτική.