Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15/03

Σήμερα Πέμπτη 15/03

Κριός: Καινούργιες προοπτικές, ανοίγονται στον επαγγελματικό σας χώρο και οι σκέψεις σας είναι πώς θα κάνετε εύστοχες κινήσεις για να απογειώσετε την καριέρα σας. είσαστε σε εγρήγορση και δεν υπάρχει καμία περίπτωση αποτυχίας παρά μόνο η βιασύνη σας. Δύσκολο φυσικά, αλλά καλό ήταν μέσα σε όλη αυτή την τρεχάλα να θυμάστε την σωστή σας διατροφή.

Ταύρος: Η ανάγκη να φροντίσετε την υγεία και την σωματική σας ευεξία, θα σας δραστηριοποιήσει σήμερα και θα σας κάνει να βάλετε πρόγραμμα για διατροφή και απαλλαγή από κακές συνήθειες.Οι   σωστοί χειρισμοί στον επαγγελματικό σας τομέα σας χαρίζουν αναγνώριση και την ευκολία να λυθούν καταστάσεις που είχαν πάει πίσω.

Δίδυμοι: Κατεβάστε τους τόνους και αφήστε καλλίτερα,  τις πολύ σοβαρές συζητήσεις για άλλη μέρα. Κάποιοι φίλοι ίσως να χρειαστούν την συμπαράστασή σας που φυσικό για εσάς να την δώσετε απλόχερα. Αισθηματικά όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο, η σχέση με τον σύντροφο είναι στο καλύτερο σημείο, όσο για τους δίδυμους που είναι μόνοι τους, η γνωριμία με κάποιο πρόσωπο διαφορετικό από εσάς και τους πολύ φίλους σας θα σας γοητεύσει.

Καρκίνος: Είσαστε υπέρ δραστήριοι και έτοιμοι να επηρεάσετε απόψεις η και να πείσετε τους άλλους για επαγγελματικές επιλογές.

Αισθηματικά θα έχετε την ανάγκη να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο σπίτι χωρίς πολλά άτομα γύρω  σας, παρά μόνο τον σύντροφο αν είσαστε σε σχάση η τον κολλητό σας φίλο.

Λέων: Έχετε την τάση να επιβάλλεστε στους άλλους και την ανάγκη να προωθήσετε καινούργια σχέδια στον επαγγελματικό σας τομέα. η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά κουραστική αν δεν κρατηθείτε μακριά από υπερβολές.

Η ρουτίνα δεν έχει θέση στην σχέση σας σήμερα είσαστε ιδιαιτέρα ερωτικοί και παρασύρεται το ταίρι σας να κάνει ότι μπορεί για να περάσετε καλά μαζί.

Παρθένος: Κάποια μικροπροβλήματα στην υγεία σας και λοιμώξεις μπορεί να σας κάνουν να μην έχετε πολύ διάθεση .Στον εργασιακό σας χώρο δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι τώρα .

Από την άλλη ο έρωτας και οι ερωτικές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους δεν θα λείψουν ούτε σήμερα πολύ ερωτική ημέρα και για όσους είναι σε σχέση, παλιά θέματα και παρεξηγήσεις παίρνουν τέλος με τον καλλίτερο τρόπο.

Ζυγός:  Αισθηματικά, τώρα συνειδητοποιείστε τις δικές σας επιθυμίες και γίνεστε ξεκάθαροι με τον σύντροφό σας. Μια ερωτική πρόκληση θα σας προβληματίσει αρκετά και θα σας κάνει να ονειρευτείτε αλλά και να συνειδητοποιήσετε ποιες αλλαγές πρέπει να κάνετε στην αισθηματική σας ζωή. Γενικά η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά κουραστική αν δεν κρατηθείτε μακριά από υπερβολές.

Σκορπιός: Μία μικρή αναστάτωση στον χώρο της δουλειάς σας, σας αγχώνει σήμερα αν και δεν θα έχει διάρκεια έντονη κούραση που έχει μαζευτεί αυτό το διάστημα, φαίνεται ότι σας καταβάλει και σωματικά, με μεγάλη πιθανότητα να έχετε ενοχλήσεις στην υγεία σας. Ερωτικά για τους περισσότερους .Ρομαντισμός, δυνατά συναισθήματα και αναθέρμανση της σχέσης σας που τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως την είχατε παραμελήσει.

Τοξότης: Αντιδράτε υπερβολικά σε κάποιες περιστάσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και σήμερα κάποιες προστριβές με άτομα κύρους.

η καθημερινότητα και οι πολλές δραστηριότητες ίσως να φέρουν ένα πεσμένο ανοσοποιητικό και να χρειαστεί να φροντίσετε λίγο πάρα πάνω την υγεία σας.

Αιγόκερως: Η οικονομική σας ανεξαρτησία είναι αυτό που σας απασχολεί ιδιαιτέρα. Αισθηματικά περνάτε είσαστε σε μία πολύ ικανοποιητική φάση της ζωής σας οι περισσότεροι  σήμερα η έκφραση συναισθημάτων θα είναι εύκολη. τολμήστε να ξαφνιάσετε το ταίρι σας με

ένα απρόσμενο ρομαντικό δείπνο η ένα δωράκι.

Υδροχόος: Σήμερα γίνεστε πιο πεισματάρηδες από ότι είστε συνήθως και προβληματίζετε τα άτομα του περιβάλλοντός σας. η προσωπική σας ανάγκη για ανανέωση στον επαγγελματικό σας χώρο μπορεί να φέρει κάποια αποσταθεροποίηση που θα είναι όμως θα είναι προσωρινή. Αισθηματικά,  κάντε μια προσπάθεια να είσαστε πιο ανεκτικοί γιατί είναι πιθανόν σήμερα να έχετε κάποιες εντάσεις.

Ιχθύς: Οι δυσκολίες από τα οικονομικά η από αλλαγές που δεν τις θέλατε, σας γεμίζουν άγχος. Παρόλα αυτά θα καταφέρεται να κάνετε όλες τις δυσκολίες να γυρίσουν σε δικό σας ‘όφελος.

μια τάση καταναλωτική  θα σας παρασύρει σήμερα σε έξοδα και κάποιες αγορές που δεν ν θα σας ικανοποιήσουν. Αισθηματικά η συγκρούσεις με τον σύντροφο θα είναι αναπόφευκτες αλλά θα λήξουν σύντομα και με καλό τρόπο.