Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 11/01

Σήμερα Πέμπτη 11/01

Κριός: πολύ ερωτικοί, πολύ επιθετικοί και άκρως αισθησιακοί θα πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, ή το ταίρι σας για να περάσετε μαζί αξέχαστες στιγμές. Ένα κληρονομικό ζήτημα προκύπτει και απαιτεί λύση.

Ταύρος: η Σελήνη παρέα με τον Άρη απέναντί σας, σας δίνουν νεύρα, ένταση και ένα αίσθημα πνιξίματος, ενώ ο Δίας, έρχεται να ενισχύσει αυτή τη δυσφορία. Το αίσθημα αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τα αισθηματικά σας αλλά και τις συνεργασίες σας, γι αυτό, ηρεμία, ψυχραιμία, κουράγιο

Δίδυμοι: να είστε προσεκτικοί γιατί σέρνονται ιώσεις και είστε επιρρεπείς. Δώστε στον εαυτό σας το περιθώριο να ξεκουράζεται κάντε καλή διατροφή, περιορίστε τις κακές συνήθειές σας και μην επιτρέπετε σε τίποτα και κανέναν να διαταράξει την ηρεμία και αυτοσυγκέντρωσή σας.

Καρκίνος: είστε σε καλό δρόμο και έτοιμοι να κάνετε την επίθεσή σας στη ζωή, ενώ μετά από σκληρή προσπάθεια ευοδώνονται οι κόποι σας. Η χαρά σας είναι απερίγραπτη, αλλά μην το παρακάνετε.

Λέων: το σπίτι σας ψυχοπλακώνει, νιώθετε εγκλωβισμένοι στην ίδια σας την κακή ψυχολογία και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να ξεφύγετε από αυτή την κατάσταση που σας πνίγει και σας δημιουργεί εντάσεις. Συμβουλεύουμε να αναζητήσετε χόμπι και δημιουργικές δραστηριότητες.

Παρθένος: καλύτερα να μην μπείτε στη διαδικασία να συζητήσετε τίποτα σήμερα, γιατί ό,τι πείτε είτε δεν θα γίνει κατανοητό, είτε θα παρεξηγηθεί. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό και επικοινωνήστε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα.

Ζυγός: τα οικονομικά κάτω από το μικροσκόπιο, γιατί μέχρι τώρα τα κοιτούσατε με το τηλεσκόπιο. Αποφασίζετε να βάλετε τάξη στις εκκρεμότητές σας, να αποπληρώσετε παλιά χρέη και να προχωρήσετε με μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια. Θα τα καταφέρετε αν είστε συνεπείς.

Σκορπιός: υπάρχει το ενδεχόμενο να εκνευριστείτε από απροσδόκητα γεγονότα που θα συμβούν στο χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Αντιμετωπίστε την κατάσταση με ψυχραιμία αν θέλετε να δείτε λύσεις.

Τοξότης: αισιοδοξία, χαρά και ενθουσιασμός, και ίσως και μια επιθετική προσέγγιση της ζωής και της καθημερινότητάς σας, σας κάνει να φαίνεστε ότι τίποτα άσχημο δεν συμβαίνει στη ζωή σας, και τίποτα δεν σας προβληματίζει. Τη σκέψη σας απασχολεί έντονα η προοπτική ενός ταξιδιού.

Αιγόκερως: μετά από πάρα πολύ καιρό, χαμένοι σε ένα νέο περιβάλλον του οποίου δεν γνωρίζατε τα «τερτίπια», τώρα, για πρώτη φορά, νιώθετε ότι είστε κομμάτι του συνόλου αυτού. Με δημιουργική διάθεση, θα μεγαλουργήσετε και επιτέλους η ζωή σας, μπαίνει σε τάξη.

Υδροχόος: νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σας και σας βάζουν σε σκέψεις, καθώς σας δελεάζουν οι προσφορές. Πριν αποφασίσετε να αφήσετε μια σίγουρη δουλειά για κάτι άλλο, πολλά υποσχόμενο, σκεφθείτε ώστε να μειώσετε στο ελάχιστο το ρίσκο.

Ιχθείς: είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε την ευτυχία, μέσα από ένα ταξίδι, ή μια μετακίνηση. Ακόμα και να αλλάξετε επάγγελμα και αντικείμενο είστε έτοιμοι προκειμένου να ξεφύγετε απ’ τη μιζέρια που θεωρείται ότι βρίσκεται γύρω σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις.