Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 23/03

Σήμερα Παρασκευή 23/03

Κριός: μπορεί να θέλετε να τα πείτε όμορφα, αλλά το πιθανότερο είναι να σας παρεξηγήσουν, είτε τα λόγια σας, είτε τις προθέσεις σας. Αφιερώστε χρόνο στην καλή και θετική συνεννόηση με τους άλλους, αν θέλετε να περάσετε τις απόψεις σας.

Ταύρος: το οικονομικό σκαμπανέβασμα, συνεχίζεται, και μαζί και ο πανικός σας. Ηρεμήστε. Αφού το ξέρετε πια, ότι είστε σε θέση να λύσετε τα πάντα, όσο δύσκολα κι αν είναι. Αφιερώστε λίγο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους.

Δίδυμοι: η Σελήνη σήμερα σας κάνει συναισθηματικούς και πολύ ευαισθητοποιημένους στις προσλαμβάνουσες της ημέρας. Ότι κι αν συμβεί, εσείς το παίρνετε πολύ έντονα «μέσα σας» και χαλάει η διάθεσή σας. Προτιμήστε την ηρεμία από τις εξάρσεις πανικού.

Καρκίνος: θέλετε να καθαγιάσετε, αλλά ο αντί διαμετρικός σας Κρόνος σε συνεργασία με τον Άρη, δεν σας αφήνουν. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να συνεννοηθούν με το ταίρι σας, ή με τους άλλους, είναι η ηρεμία και η καλή διάθεση.

Λέων: σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σας, κακή διάθεση, και δείχνετε σαν να μην ξέρετε τι θέλετε. Αυτή η συμπεριφορά όμως, είναι πολύ πιθανό να παρερμηνευτεί από το περιβάλλον σας, και να τα βάλουν μαζί σας. Πριν κατηγορηθείτε ως σνομπ, πάρτε τα πάνω σας.

Παρθένος: μπορεί να αμφισβητηθούν οι ικανότητές σας, να παρερμηνευθούν οι προθέσεις σας και ίσως δεν καταφέρετε να περάσετε αυτά που θέλετε στους άλλους, κυρίως στους συνεργάτες σας. Να γνωρίζετε ότι «μπόρα είναι, θα περάσει».

Ζυγός: νιώθετε ότι πνίγεστε από τα προβλήματα της καθημερινότητας, δεν σας χωράει ο τόπος, θέλετε να φύγετε μακριά απ’ όλους κι απ’ όλα, να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και στα θέλω σας. Μπορείτε να το κάνετε χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη με το περιβάλλον σας.

Σκορπιός: εξακολουθείτε να είστε πολύ ερωτικοί, θέλοντας να κάνετε τις ερωτικές σας επιθυμίες, πραγματικότητα. Σας δίνεται η ευκαιρία και ευχόμαστε να την αρπάξετε.

Τοξότης: είστε πολύ αγχωμένοι, έως απογοητευμένοι από την οικονομική σας πορεία. Σκεφθείτε όμως, ότι, τώρα μαθαίνετε το «κάνω κράτει». Δείτε τη συνολική εικόνα και μην αγανακτείτε με το παραμικρό.

Αιγόκερως: οι αποφάσεις δεν έρχονται εύκολα, ούτε λαμβάνονται σε δυο μέρες. Αντί να αναλώνεστε σε άσκοπες συζητήσεις επί συζητήσεων σχετικά με τα επαγγελματικά σας, με τον άνθρωπό σας, αποφασίστε πρώτα εσείς, τι ακριβώς θέλετε.

Υδροχόος: η δημιουργικότητά σας χτυπάει κόκκινα. Θέλετε να φτιάξετε πράγματα, θέλετε να δημιουργήσετε, να ασχοληθείτε με τις δουλειές του σπιτιού, να ασχοληθείτε με πράγματα που ποτέ πριν δεν είχατε ασχοληθεί.

Ιχθύς: αναμοχλεύοντας το παρελθόν, ίσως ανακαλύψετε πράγματα που σας είχαν διαφύγει, σχετικά με τις αναμνήσεις σας. Σας δίνει μεγάλη χαρά η αναπόληση της ζωής σας, ιδίως να αυτό γίνει παρέα με το ταίρι σας.