Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 8/12

Σήμερα Παρασκευή 8/12

Κριός: μην ξεγελάτε τον εαυτό σας και τους άλλους, πιστεύοντας ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με όλα, γιατί αυτό θα σας οδηγήσει σε μεγάλη κούραση, σωματική και ψυχική. Αποφασίστε να ακολουθείτε, έναν δρόμο τη φορά.

Ταύρος: μην κρατάτε τα προβλήματά σας, «εντός». Βγάλτε τα προς τα έξω γιατί οι λύσεις μπορεί να προέλθουν από εκεί που δεν το περιμένετε. Μην αφήνετε τον εσωτερικό σας εαυτό να περιορίζει τους ορίζοντές σας.

Δίδυμοι: αν ηρεμήσετε και αποτραβηχτείτε στη θέση του παρατηρητή, θα διαπιστώσετε ότι είστε πολύτιμοι για τις λύσεις των καταστάσεων που παρουσιάζονται. Διεκδικήστε, δυναμικά αλλά σοφά.

Καρκίνος: βρίσκεστε σε συναισθηματικό πανικό, καθώς προσπαθείτε να «στήσετε» εκ νέου τη ζωή σας. Αυτό δεν θα πρέπει να σας ωθεί να θυσιάσετε είτε τους συντρόφους, είτε την οικογένειά σας για να πετύχετε. Προσοχή, στο τι λέτε και σε ποιους.

Λέων: μπορεί να ανακαλύψετε ότι οι δομές της ζωής σας από τη μία πλευρά οδεύουν προς τη σταθεροποίησή τους (εδώ υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία), από την άλλη όμως, νιώθετε να ανοίγεται ένα χάσμα στα πόδια σας. Μην φοβάστε τις αλλαγές.

Παρθένος: δυναμικές και δημιουργικές λύσεις σε προβλήματα που θεωρούσατε άλυτα, έρχονται να σας λύσουν τα χέρια και να σας ανοίξουν το δρόμο για νέα σχέδια, ίσως και ξεκινήματα. Έχετε την προστασία «από ψηλά», κάτι που σας κάνει ατρόμητους.

Ζυγός: το να βρείτε τα σωστά εργαλεία για να ξαναχτίσετε ότι έχει γκρεμιστεί, είναι η λύση για τη δημιουργία νέων ευκαιριών. Νιώθετε χίλια κομμάτια, ψυχικά και σωματικά, αλλά η ζωή δεν θα περιμένει και πολύ για να τα ξαναενώνεστε.

 Σκορπιός: η ανάγκη σας να νιώσετε ότι ανήκετε κάπου, δεν θα πρέπει να σας κάνει να πιστεύετε ότι μπορείτε να κυριαρχήσετε στους άλλους και στο περιβάλλον σας, με τον δικό σας επιτακτικό τρόπο. Κυριαρχήστε στις ορμές σας και ηρεμήστε.

Τοξότης: διανύετε μια από εκείνες τις περιόδους που νιώθετε ότι όλα αυτά που θέλετε και όλα αυτά που έχετε δεν αξίζουν τίποτα, μπροστά στη δική σας, εσωτερική ηρεμία. Σήμερα, μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα με ενοίκια, δάνεια ή υποθήκες.

Αιγόκερως: τα εσώτερα κίνητρά σας, θα σας οδηγήσουν σε επέκταση των δραστηριοτήτων σας, αρκεί να μην βιαστείτε να κινηθείτε. Κάντε σωστή χρήση των αποτελεσμάτων, των εξαιρετικών γεγονότων που θα συμβούν στην καθημερινότητά σας.

Υδροχόος: ιεραρχήστε τους έμπιστους και τους υποστηρικτές σας, ανάλογα με τη βοήθεια που σας προσφέρουν. Δεν είστε υποχρεωμένοι να ανταποδώσουν για τη βοήθεια που σας προσφέρεται οικειοθελώς, γι αυτό μην νιώθετε ένοχοι.

 

Ιχθείς: αισθάνεστε παγωμένοι, μπροστά στα γεγονότα, ανήμποροι να δώσετε λύσεις και ίσως κολλημένοι σε παρελθοντικές «καλές μέρες». Αν δεν αποφασίσετε να αφήσετε το παρελθόν να φύγει, ίσως δεν προλάβετε να εξελιχτείτε.