Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 30/03

Σήμερα Παρασκευή 30/03

Κριός: το να αντιλαμβάνεστε και να αντιδράτε χιουμοριστικά στις καταστάσεις, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει και τις αποδέχεστε με τον ίδιο τρόπο, γιατί αυτό μπορεί να κουράσει τους άλλους και ιδιαίτερα τους συνεργάτες σας.

Ταύρος: ο αποχωρισμός σας από πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους που αγαπάτε, είναι σκληρός. Δεν πρέπει όμως να αφήνετε την απώλεια να λειτουργεί ανασταλτικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα μελλοντικά σας σχέδια. Σαφώς και πρέπει να πάρετε το χρόνο σας, όμως, μην «πενθείτε» για πολύ.

Δίδυμοι: θέλετε να αλλάξετε τα πάντα γύρω σας, αλλά βρίσκετε σθεναρή αντίσταση από το περιβάλλον σας, ή από αυτούς που έχουν συνηθίσει μια συγκεκριμένη κατάσταση μαζί σας. Να θυμάστε ότι όσο πιο λεπτομερώς εξηγείτε τα θέλω σας, τόσο λιγότερες αντιστάσεις θα βρίσκετε.

Καρκίνος: το να εξαρτώνται οι αλλαγές που θέλετε, από στρατηγικές που κάποτε ίσως είχαν δύναμη, ενώ στο παρόν είναι εντελώς άχρηστες, είναι από μέρους σας, το λιγότερο, κουτό. Αλλάξτε γραμμή πλεύσης. Αλλάξτε τον τρόπο που λειτουργείτε. Η ακαμψία, δεν πιάνει πια. Γίνετε πιο διπλωματικοί.

Λέων: το ότι μια κατάσταση, ή κάποιοι άνθρωποι, στέκουν απέναντί σας και δεν σας αφήνουν να εξελιχτείτε, ίσως σημαίνει ότι υπάρχουν θέματα δικά σας, εσωτερικά και άλυτα, γι αυτό και σας φέρνει αντιμέτωπους με εμπόδια. Κάντε μια γερή εσωτερική αναζήτηση, σε καλό θα σας βγει έτσι, κι αλλιώς.

Παρθένος: με τη δύναμη της θέλησης και με περισσή προσοχή για κακοτοπιές, θα καταφέρετε να εδραιώσετε τα πιστεύω σας και να κάνετε τα σχέδιά σας να πετύχουν. Μην δυσπιστήσετε απέναντι στις συμβουλές άλλων, εμπειρότατων και σοφότερων.

Ζυγός: ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε για τα καλά το παρελθόν σας. Έφτασε ο καιρός να παραιτηθείτε από τη διεκδίκηση καταστάσεων και πραγμάτων, που μέχρι σήμερα, σας αποδείχθηκε ότι δεν θα μπορούσατε να έχετε έτσι κι αλλιώς.

Σκορπιός: είναι πολύ αφελές από μέρους σας, να βασίζεστε σε ανειλικρινείς προτάσεις, που προέρχονται από ανθρώπους που στο παρελθόν, δεν βάζατε καμία πίστη, το αντίθετο, τους θεωρούσατε αναξιόπιστους. Σκεφθείτε λοιπόν, μήπως, κάτι σας υποχρεώνει να συμπεριφέρεστε έτσι και διορθώστε το .

Τοξότης: ότι κρατιόταν στο «σκοτάδι», για καιρό, έρχεται στο φως, περιμένοντας από σας να το γιατρέψετε, να το συγχωρήσετε και επιτέλους να το ξεχάσετε, αφού πρώτα το έχετε λύσει και αυτό έχει να κάνει τόσο με δικά σας θέματα, όσο και με οικογενειακά μυστικά, που αποκαλύπτονται τυχαία.

Αιγόκερως: το ότι εσείς αποδέχεστε την ήττα σε κάποιες καταστάσεις, δεν σημαίνει ότι οι αγαπημένοι σας θα πρέπει να την αποδεχτούν υποφέροντας μαζί σας. Αν για κάποιο λόγο αισθάνεστε ηττημένοι, από καταστάσεις και ανθρώπους, το ταίρι σας δεν είναι υποχρεωμένο να υποφέρει μαζί σας.

Υδροχόος: έχετε μερικές εξαιρετικές ιδέες, εντάξει. Μπράβο σας. Δεν χρειάζεται ούτε να τις διαφημίζετε με τόση εμμονή, ούτε και να προπαγανδίζετε υπέρ των ικανοτήτων σας. Μην κομπάζετε γι αυτό που είστε. Δείξτε το με πράξεις, εκεί που πρέπει να το δείξετε.

Ιχθύς: η ζωή, οι άλλοι, το κάρμα, σας έχει υποβάλλει σε ένα τεστ, για το οποίο μπαίνουν στη διαδικασία να σας κρίνουν κιόλας, εκ τω υστέρων. Νιώθετε λοιπόν, ότι κρίνεστε από ανθρώπους, που δεν είναι διακριτό κατά πόσον έχουν τα προσόντα για να σας κρίνουν. Είναι όμως κι αυτό στο παιχνίδι.