Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29/06

Σήμερα Παρασκευή 29/06

Κριός: Η σημερινή ημέρα έχει πολλά κοινά με την χθεσινή. Αν και οι εντάσεις αρχίζουν να καταλαγιάζουν σταδιακά, δεν φαίνεται ακόμα να χαλαρώνετε ούτε στα επαγγελματικά, που εμμένετε στο να αναλαμβάνετε παραπάνω πράγματα από αυτά που μπορείτε να αντέξετε, ή και στα αισθηματικά που περνούν από μια πολύ δύσκολη κατάσταση που θα χρειαστεί κάθετες και ξεκάθαρες αποφάσεις κάποια στιγμή.

Ταύρος:  Η επικοινωνία σας σήμερα δεν είναι στα καλύτερά της είστε νευρικοί και ανικανοποίητοι. Μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε εμμονές και κολλήματα και θα υπάρξει κάποια δυσκολία στην διαχείριση των καθημερινών καταστάσεων. Ίσως κάποιες ανατροπές να γίνουν εμπόδιο για τα σχέδια που έχετε κάνει αν και θα είναι προσωρινές. Αφήστε για σήμερα τα ξεκαθαρίσματα και προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τους τόνους με συνεργάτες αλλά και με τον σύντροφο.

Δίδυμος:  Πολλές θα είναι σήμερα τα σκαμπανευάσματα και οι διακυμάνσεις στην διάθεσή σας σήμερα. Ακόμα και εσείς οι ίδιοι μπορεί να εκπλαγείτε από τον τρόπο που θα εκφράζετε την γνώμη σας και τα συναισθήματά σας. Κάποιες σκέψεις που τις κρατούσατε κρυφές από τον φόβο να μην εκτεθείτε στα μάτια των αγαπημένων σας, σήμερα θα χωρίς ανασφάλεια θα τις εκφράσετε, κάτι που μπορεί να αποδειχτεί πολύ ανακουφιστικό για εσάς.

Καρκίνος: Έχετε την ανάγκη για βαθιά επικοινωνία και ξεκαθάρισμα σε σχέσεις με φίλους ή στενούς συγγενείς. Θα υπάρξουν κάποιοι καρκίνοι που θα βρουν τοίχο μπροστά τους και θα πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια ιδιαιτέρα αν θελήσουν να αποκαταστήσουν σχέσεις που είχαν φτάσει σε οριακές καταστάσεις και μεγάλες εντάσεις. Η επιμονή αλλά και η κατανόηση της θέσεις των, θα σας φέρει πολύ πιο κοντά στο αποτέλεσμα που θέλετε αλλά όχι εύκολα και χωρίς κόπο.

Λέων: Η κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση, αποτελούν βασικά ζητήματα της σημερινής ημέρας. Η ανάγκη όμως επιβολής της γνώμης σας στους άλλους και ιδιαίτερα στην σχέση σας ή στην σχέση με συναδέλφους σας, μπορεί να φέρει αντιδράσεις αν δεν το κάνετε με διακριτικότητα.  Πολύ καλή ημέρα για την διεκπεραίωση δανείων, λογαριασμών ή σε ότι έχει σχέση με κρατικούς τομείς.

Παρθένος: Ευκολία σήμερα σε ότι έχει σχέση με οικονομικές δοσοληψίες. είσαστε αισιόδοξοι και με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτό θα σας βοηθήσει και στην διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων αλλά και πολλά κακώς κείμενα στις προσωπικές σας σχέσεις. Σήμερα δεν θέλετε να αφήσετε τίποτα στην τύχη . Μπορείτε να έρθετε πολύ πιο κοντά με τον σύντροφο που θα δείξει κατανόηση σε ότι και αν συζητήσετε αλλά και σταθερά συναισθήματα.

Ζυγός: Οι οικονομικές ευκαιρίες από καταστάσεις που είχαν αναβληθεί ή παγώσει, θα σας  δώσουν την δύναμη να κάνετε πράγματα για την καριέρα σας αλλά και για την δική σας ευχαρίστηση. Με την όψη του ανάδρομου Άρη με τον Δία η αισιοδοξία είναι πολύ μεγάλη αλλά μπορεί να κάνει κάποιους ζυγούς να μην υπολογίσουν καλά και να πάρουν ανεύθυνα ρίσκα, πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε πολύ.

Σκορπιός; Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια, αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα υπόσχονται αλλά δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους.Με την επίδραση  της διέλευσης τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Δία το άτομο  έχει την τάση να ζητάει πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει υπομονή , προκειμένου να διατηρήσει την σχέση σε καλά επίπεδα. Ενισχυμένες κτητικές τάσεις που ίσως πνίγουν τους άλλους δεν αφήνουν την δημιουργία καινούργιων σχέσεων.

Τοξότης: Πάθος και έντονη σεξουαλική διάθεση σε μια σχέση με έντονες διακυμάνσεις στα συναισθήματα σήμερα οι ημέρες είναι πολύ ερωτικές αλλά και με πολύ έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να επωφεληθείτε από τα χρήματα του συντρόφου, κέρδη από μια συνεργασία ή από οφέλη που θα προκύψουν από συναλλαγές με δημόσια ταμεία, τράπεζες ή ακόμα και εφορία.

Αιγόκερως:  Η σελήνη σε όψη με τον Πλούτωνα  στο δικό σας ζώδιο βγάζει στην επιφάνεια πάθη , ανασφάλειες και την διάθεση να καταπιέσετε τους άλλους.Έντονος αλλά ευτυχώς παροδικός συναισθηματισμός που θα πρέπει να προσέξετε για να μην ξεπεράσετε τα όρια και φτάσετε σε ρίξεις αμετάκλητες και επίπονες. η διέλευση αυτή της σελήνης δεν κρατάει και είναι εύκολο  να προσέξετε και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

Υδροχόος: Σήμερα η διάθεσή σας είναι λίγο βαριά και έχετε την τάση για απομόνωση. Κάποιοι Υδροχόοι θα σκεφτούν και θα πάρουν αποφάσεις να δώσουν τέλος σε κάτι παλιό και να το αντικαταστήσουν με καινούργιο, είτε αυτό είναι σχέση που έχει τελειώσει συναισθηματικά ή συνεργασία που δεν έχει μέλλον. Δεν είναι αποφάσεις που μπορεί κάποιος να πάρει εύκολα αλλά όταν θα το κάνει θα είναι λυτρωτικό για τον ίδιο.

Ιχθύς: Η κοινωνική και επαγγελματική ζωή, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διέλευση της σελήνης από τον ενδέκατο οίκο σας. Στο φιλικό σας περιβάλλον περνάει από ξεκαθαρίσματα και μόνο ότι είναι σημαντικό και δοκιμασμένο θα αφήσετε κοντά σας.  Ο συναισθηματισμός διαχέεται στην επαγγελματική του δράση, η οποία μπορεί να αποκτήσει μια πιο ευαίσθητη και πιο καλλιτεχνική χροιά με  όποιο τομέα και αν ασχολείστε.