Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 26/01

Σήμερα Παρασκευή 26/01

Κριός: ασχοληθείτε ως επί το πλείστον με τη διευθέτηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων αν δεν θέλετε να σας χτυπήσει την πόρτα η εφορία, οι ΔΕΚΟ, ή όποιος δανειστής σας. Αισθηματική δοκιμασία εν όψει, ανασκουμπωθείτε.

Ταύρος: εφευρετικοί και επινοητικοί σήμερα, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, θα δείτε «φως» κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς οι λύσεις θα είναι πολύ ξεκάθαρα διαμορφωμένες στο μυαλό σας, και εύκολα γίνονται πράξη.

Δίδυμοι: η ημέρα είναι συνέχεια, αλλά και συνέπεια, για κάποιους, της χθεσινής. Έχετε ακόμα το χρόνο να μελετήσετε πιο μεθοδικά τις κινήσεις σας, πριν αποβούν μοιραία τα πράγματα για σας.

Καρκίνος: επιδιώξετε να απομονωθείτε προκειμένου να κάνετε έναν σωστό απολογισμό των πεπραγμένων σας μέχρι τώρα. Έτσι θα μπορέσετε να υπολογίσετε σωστά τις περαιτέρω εξελίξεις.

Λέων: πολύ σημαντικές υποχρεώσεις, που δεν γίνεται να αναβληθούν, θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση σήμερα, και ίσως και μακριά από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Παρθένος: αποφύγετε τις διαφωνίες, με πρόσωπα στη δουλειά σας, αλλά και στο σπίτι σας, έτσι ώστε να μην έχετε εντάσεις, αλλά ούτε και να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξεις με πρόσωπα που δεν πρέπει.

Ζυγός: και σήμερα, θα ασχοληθείτε με την επίλυση σοβαρών θεμάτων τόσο στη δουλειά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τα οικονομικά σας θέλουν ένα καλό ξεκαθάρισμα αν θέλετε φυσικά να δείτε «άσπρη μέρα».

Σκορπιός: τα οικονομικά σας, αλλά και θέματα που τα αφορούν, σήμερα, μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην αμελείτε όμως την υγεία σας.

Τοξότης: και η σημερινή, είναι μια θετική μέρα με επιρροές που θα έχουν ως αποτέλεσμα την διευθέτηση των λογαριασμών σας. Σήμερα δε, μπορείτε άνετα να κάνετε και ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα με άριστα αποτελέσματα.

Αιγόκερως: έχετε λείψει στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ασχολείστε πολύ με τη δουλειά και την καριέρα σας και αυτό έχει δημιουργήσει παράπονα και εντάσεις. Ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω μαζί τους.

Υδροχόος: ο Άρης δεν είναι σε θέση πλέον να επηρεάζει τα επαγγελματικά σας και να φέρνει εντάσεις με τους συνεργάτες σας, κι έτσι, μπορείτε να βάλετε μπροστά τα μελλοντικά πλάνα σας.

Ιχθείς: η βοήθεια του Άρη, τελείωσε γι αυτό ανασκουμπωθείτε και μην περιμένετε πια τον «από μηχανής Θεό». Οι προσπάθειές σας πρέπει να διπλασιαστούν και η κούραση πρέπει να αυξηθεί.