Προβλέψεις για σήμερα Παρασκεύη 24/11

Σήμερα Παρασκεύη 24/11

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα έχετε μια ψυχολογία που τείνει στην υπερβολή . Είστε υπερόπτης απέναντι σε όλους και κάνετε υπεραισιόδοξα οικονομικά σενάρια. Έντονη σεξουαλικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Όσοι ασχολείστε με διαφήμιση, εμπόριο , εισαγωγές, διδασκαλία ή νομικά θέματα ,θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα σήμερα. Επίσης είναι καλή μέρα για συναντήσεις  επαγγελματικές.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η μέρα προσφέρεται για δρομολόγηση ενός ταξιδιού που από καιρό έχετε κατά νου ,όμως πρέπει να μετριάσετε τις απαιτήσεις σας. Επίσης σήμερα μπορείτε να διεκδικήσετε  περισσότερα δικαιώματα στα εργασιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα παίρνετε χρήματα που σας οφείλουν εδώ και καιρό. Επίσης μπορείτε να κερδίσετε σε τυχερό παιχνίδι. Πολλοί δέχεστε ξαφνική ερωτική πρόταση.

ΛΕΩΝ: Με τον Ήλιο στον Τοξότη τα ερωτικά θέματα για τους αδέσμευτους αποκτούν ενδιαφέρον.  Σήμερα σε χώρο διασκέδασης ή άθλησης γνωρίζετε γοητευτικό αντισυμβατικό πρόσωπο  .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με αρκετά έξοδα ξεκινά η μέρα τα οποία δεν είχατε υπολογίσει. Η καθημερινότητα στον εργασιακό χώρο συνοδεύεται από χιούμορ και ευχάριστες ειδήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα έχετε μια εξαιρετικά καλή και σταθερή ψυχολογία.  Ο σύντροφος σας προσφέρει ένα δώρο έκπληξη και σας βάζει σε μια όμορφη συναισθηματική ατμόσφαιρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα χαρακτηρίζεστε από μια μεγάλη εξωστρέφεια και έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε με τους γονείς σας και άλλα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για άλλη μια μέρα τα οικονομικά θα απορροφήσουν  όλη σας την ενέργεια. Επίσης θα έχετε θετικές επικοινωνίες με αδέρφια και άλλα συγγενικά πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αισιοδοξία επιστρέφει και η μέρα είναι κατάλληλη να ασχοληθείτε με τον οικονομικό σας προγραμματισμό διότι έχετε εξαιρετική κρίση.  Περιορίστε την τάση υπερκατανάλωσης φαγητού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα προσφέρεται για περιποίηση του εαυτού σας άλλα και βελτίωση της εξωτερικής σας εικόνας. Θέλετε στιγμές ηρεμίας  γιατί το νευρικό σας σύστημα έχει κλονιστεί.

ΙΧΘΥΣ: Η μέρα ξεκινά με εκνευρισμό διότι ένα φιλόδοξο σχέδιο που τρέχετε δεν έχει την αναμενόμενη ταχύτητα και ροή που υπολογίζατε. Τάσεις απομόνωσης και φυγής από την πραγματικότητα.