Προβλέψεις για σήμερα Παρασκεύη 22/9

Σήμερα Παρασκεύη 22/9

Κριός: Μέσα από συζητήσεις που θα κάνετε θα αντλήσετε πολύ σημαντικές πληροφορίες οι οποίες θα σας χρησιμεύσουν μελλοντικά, τόσο για θέματα της δουλειάς όσο και για τα προσωπικά σας.

Ταύρος: Και εσείς θα αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες κυρίως όμως μέσα από επαγγελματικές συναναστροφές οι οποίες θα προκύψουν ξαφνικά σήμερα. Τα οικονομικά σε ισορροπία.

Δίδυμοι: Οι επικοινωνίες, οι συζητήσεις, οι συναναστροφές, θα αποδώσουν, μόνο αν είστε επί της ουσίας και δεν αναλώνεστε σε αερολογίες δίχως τέλος. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας ό,τι και να γίνει

Καρκίνος: Η δουλειά θα παίξει σημαντικό ρόλο ακόμα και στις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σε οικογενειακό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι καταξιώνεστε μέσω μιας μεγάλης, θετικής, επαγγελματικής αλλαγής που έρχεται

Λέων: Οι φίλοι, οι γνωστοί, οι άνθρωποι που σας γνωρίζουν και σας σέβονται στέκονται δίπλα σας και επιθυμούν να σας σταθούν στα δύσκολα. Αυτό το εκτιμάτε πολύ και φροντίζετε να το δείξετε.

Παρθένος: Η, ολίγον, πεσμένη ψυχολογία σας είναι αυτή που παίζει ρόλο στις αποφάσεις που παίρνετε, είτε στη δουλειά είτε στα αισθηματικά. Αποφάσεις που ίσως να αποδειχθούν λανθασμένες, γι αυτό, προσοχή!

Ζυγός: Θα διαπρέψετε στα αισθηματικά καθώς η εύνοια της Σελήνης είναι μεγάλη στο ζώδιό σας, που παρέα με το Δία, λίγο πριν αποχωρήσει, σας δίνουν μεγάλη εύνοια στον τομέα αυτό.

Σκορπιός: Τα οικονομικά είναι στο προσκήνιο καθώς εμφανίζονται ανάγκες, που ίσως δεν είχατε προβλέψει. Θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα, όμως είναι πολύ πιθανό να κάνετε γρήγορη απόσβεση.

Τοξότης: οι επικοινωνίες σας σήμερα, θα γίνονται με το ζόρι. Δεν έχετε όρεξη, πραγματικά για τίποτα. Θα θέλατε να μείνετε στο σπίτι και να μην σηκωθείτε απ’ το κρεβάτι, παρά μόνο αν είναι εξαιρετική ανάγκη.

Αιγόκερως: Το σπίτι και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν θα είναι τα σημαντικά θέματα που σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε. Κάποιοι δικοί σας, έχουν την ανάγκη σας και καλό είναι να σκύψετε στα προβλήματά τους.

Υδροχόος: οι μικρές ενοχλήσεις υγείας που έχετε, έχουν τη ρίζα τους στην κακή σας ψυχολογία. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ανησυχείτε. Όμως, αν νιώθετε πραγματικά άσχημα, καλό είναι να επισκεφθείτε το γιατρό σας.

Ιχθείς: Τα αισθηματικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο σήμερα, καθώς η επιτυχία σας στη δουλειά θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά ή άσχημα είστε με το σύντροφό σας.