Προβλέψεις για σήμερα Παρασκεύη 20/10

Σήμερα Παρασκεύη 20/10

ΚΡΙΟΣ: Αρκετές σκέψεις γύρω από θέματα χρεών κάνετε σήμερα. Αναζητάτε καλύτερο τρόπο διαχείρισης.  Το καλό κλίμα στις σχέσεις σας εξακολουθεί να υπάρχει. Σήμερα είστε αρκετά ευαίσθητος και έχετε τάσεις  ονειροπόλησης.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η ατμόσφαιρα με το σύντροφο σας είναι ευχάριστη και σε ένα κοινό οικονομικό θέμα έχει σωστότερη κρίση και πρέπει να ενστερνιστείτε η γνώμη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ερωτικός σας σύντροφος βγάζει έντονη ζήλια σήμερα, για  αυτό  να είστε προσεκτικότεροι στη συμπεριφορά απέναντι σε τρίτους. Ευχάριστες συζητήσεις στον εργασιακό χώρο με συναδέρφους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Ιδιαίτερη δημιουργικότητα σας χαρακτηρίζει σε όλους τους τομείς. Οι γονείς θα έχετε ευχάριστα νέα από το παιδί σας. Και το κορυφαίο, άτομα μικρότερης ηλικίας θα σας εκφράσουν τον έρωτα τους προς το πρόσωπο σας.

ΛΕΩΝ:  Ευχάριστα νέα από την καριέρα του συντρόφου σας. Η κριτική σας ικανότητα σήμερα είναι άριστη και μια απόφαση για την κατοικία σας θα είναι και για το μέλλον εξαιρετική. Ρομαντικές στιγμές με το σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ πιθανό το ξεκίνημα μιας ρομαντικής ιστορίας με γνωριμία μέσω ίντερνετ  ή σε μέσο μαζικής μεταφοράς. Οι καθημερινές σας συναλλαγές και μετακινήσεις είναι αυξημένες και επιτυχημένες.

ΖΥΓΟΣ: Πολλά και ευχάριστα νέα από το μέτωπο των εσόδων ειδικά  για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αρκετοί παίρνετε ένα ωραίο δωράκι από το σύντροφο σας. Έντονα ευχάριστη ερωτική ατμόσφαιρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζωτικότητα, έντονο συναίσθημα και όρεξη να ασχοληθείτε με την περιποίηση του εαυτού σας και τον προσωπικό σας χώρο. Επεξεργάζεστε με πολύ αισιοδοξία νέα μελλοντικά σχέδια και ζητάτε την άποψη του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα γυναικείο πρόσωπο σας δίνει μια πολύ μεγάλη βοήθεια είτε υλική είτε με μορφή σημαντικής  πληροφορίας. Σήμερα αναζητάτε λίγη απομόνωση για αυτοσυγκέντρωση και ψυχική ηρεμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Πολύ μεγάλη κινητικότητα σε κοινωνικές επαφές και μάλιστα ευχάριστες και χρήσιμες έχετε σήμερα. Επίσης σας έρχεται και ένα αρκετά μεγάλο οικονομικό κέρδος από την εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καιρό έχετε να νιώσετε τόσο καλά στον επαγγελματικό τομέα. Έρχεται μια μεγάλη επιτυχία που θα έχει διάρκεια, γίνονται επαφές με θετικότατα αποτελέσματα και βάζετε τις βάσεις για υγιή επέκταση.

ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι κάνετε μέσω γνωστών σημαντική γνωριμία με πρόσωπο γοητευτικό που πιθανότατα θα κάνετε σχέση. Επαγγελματικά επεκτείνετε το πελατολόγιο σας. Οι έχοντες σχέση, ζουν ακραίο πάθος!