Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 20/04

Σήμερα Παρασκευή 20/04

Κριός :Μια νέα γνωριμία θα σας συναρπάσει και οι περισσότεροι θα περάσετε σήμερα υπέροχες στιγμές. Μην παραμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις γιατί οι επόμενες ημέρες; θα είναι αυξημένης πίεσης για εσάς.Αδέσμευτοι κριοί  μην κάθεστε στο σπίτι σήμερα !!

Ταύρος: Εξακολουθεί και σήμερα η τύχη να σας ευνοεί σε όλους τους τομείς και ιδιαιτέρα στα αισθηματικά. Νέες γνωριμίες σας συναρπάζουν αλλά και όσοι είσαστε σε σχέση, ανανεώνεται τον έρωτα για τον σύντροφό σας. Τα οικονομικά  είναι σε άνοδο και οι ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο εξακολουθούν να συμβαίνουν.

Δίδυμος: Η ημέρα ξεκινάει με την διάθεσή σας να μην είναι και πολύ στα επάνω της. Σταδιακά και ως το απόγευμα θα ξαναβρείτε το κέφι σας. Στα επαγγελματικά θα πρέπει να σκεφτείτε ώριμα και λογικά για να μην επαναλάβετε κάποια λάθη του παρελθόντος. Βιαστικές αποφάσεις μπορεί να μην φέρουν το αποτέλεσμα που θέλετε.

Καρκίνος: Εξακολουθούν για εσάς οι εκπλήξεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Προτάσεις που θέλουν σκέψη, θα σας βάλουν σε δίλλημα και καλό θα είναι να πάρετε τον χρόνο σας και να μην βιαστείτε να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις.

 Λέων: Προσπαθήστε σήμερα να εξοικονομήσετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας αλλά και για τον σύντροφό σας. Μετά από έντονες πιέσεις που είχατε στον χώρο της δουλειάς, είναι καιρός να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Όλα είναι πια υπό έλεγχο και δεν έχετε να αγχώνεστε ιδιαίτερα.

Παρθένος: Η συμπεριφορά σας στον σύντροφό σας αλλά και σε κάποιους συνεργάτες σας, περνάει από τεστ. Σήμερα είσαστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας και να αποδεχτείτε κάποια λάθη. Η καθημερινότητά σας αρχίζει να γίνεται πολύ πιο ανάλαφρη.

Ζυγός: Αφιερώνετε όλο τον χρόνο στην δουλειά σας με αποτέλεσμα τα άτομα της οικογένειας ή ο σύντροφος να σας κάνουν παράπονα. Πατήστε λίγο  φρένο και χαλαρώστε. Οι ευκαιρίες που έχουν έρθει στα επαγγελματικά, δεν θα χαθούν και ο υπερβολικός ζήλος θα σας κουράσει σύντομα αν δεν το ελέγξετε.

Σκορπιός: Αφήστε τους εγωισμούς και δεχτείτε την βοήθεια από τους συναδέλφους που εμπιστεύεστε. Η προοπτική για οικονομική βελτίωση που βλέπεται στο κοντινό μέλλον, θα σας κάνει σήμερα να μπείτε  στην διαδικασία να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ονειρευτεί διακοπές.Η αισθηματική σας ζωή είναι σε ικανοποιητική για τους περισσότερους σκορπιούς και ελπιδοφόρα για τους αδέσμευτους.

Τοξότης: Μην παραμελήσετε κάποιες μικρές ενοχλήσεις σε θέματα υγείας σας. Σήμερα έχετε την ανάγκη να βρεθείτε με άτομα της οικογένειας που δεν είχατε χρόνο για να περάσετε μαζί αλλά και νοσταλγία για ότι έχει σχέση με το πατρικό σπίτι. Πολύ καλή ημέρα για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης.

Αιγόκερως: Τα αρνητικά σχόλια δεν πρέπει να σας επηρεάσουν ούτε να σας στενοχωρήσουν. Στον χώρο της δουλειάς σας κάποιοι μπορεί να μην βλέπουν την επιτυχία και την άνοδό σας με καλό μάτι. Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα με μια έκπληξη που θα ανανεώσει την σχέση σας.

Υδροχόος: Βελτίωση στα οικονομικά σας, αλλά και έναν ανταγωνισμό μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο φέρνει η σημερινή ημέρα  Οι χαμηλοί τόνοι επιβάλλονται για να μην προκαλέσετε εκνευρισμό. Τα αισθηματικά εξακολουθούν να είναι σε πολύ καλή φάση.

Ιχθύες:  Η σημερινή ημέρα θα φέρει κοντά σας καινούργια άτομα και θα ευρύνει τον κύκλο των φίλων σας. Η διαίσθησή σας είναι πολύτιμος βοηθός σας και στα αισθηματικά αλλά και σε θέματα που αφορούν στον επαγγελματικό χώρο. Ένα ταξίδι ή μία πρόταση από μακριά θα σας βάλει σε κατάσταση να ονειρεύεστε διακοπές.