Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 2 /03

Σήμερα Παρασκευή 2/03

Κριός: Σήμερα δείχνετε ένα έντονο πάθος και μια τεράστια μαχητικότητα στα επαγγελματικά Θέλετε οπωσδήποτε να πετύχετε τους στόχους και το καταφέρνετε.

Ταύρος: Αρκετοί Ταύροι θα έχετε μια όμορφη μέρα  με τον ερωτικό σας σύντροφο με πολύ έντονα συναισθήματα. Επίσης αρκετοί θα ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες.

Δίδυμοι:  Πολλοί Δίδυμοι σήμερα έχετε έντονη ενασχόληση με την οικία σας, καθαριότητα, αλλαγή διαρρύθμισης ,συντήρηση. Δεν αποκλείονται  εντάσεις με το σύντροφο.

Καρκίνος:  Η μέρα κρύβει παγίδες στις μετακινήσεις σας. Μην εμπλακείτε σε καυγάδες με αγνώστους. Σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφο για να λύσετε φλέγοντα θέματα.

Λέων: Και πάλι τα οικονομικά σας πρώτο μέλημα. Αρκετά έξοδα για τα παιδιά σας ή για διασκέδαση και ερωτικό σύντροφο. Βελτιώνετε τη στρατηγική σας.

Παρθένος: Μια διαφωνία με πρόσωπο του οικογενειακού κύκλου σας κάνει να σκεφτείτε πιο σοφά αρκετά θέματα και να αλλάξετε προτεραιότητες.

Ζυγός: Η μέρα αν και δεν είναι άσχημη έχει πολλές επικοινωνίες και μετακινήσεις και αυτό σας κουράζει. Αναζητάτε την απομόνωση  και την ηρεμία.

Σκορπιός: Φιλικό πρόσωπο σας ζητά οικονομική βοήθεια και δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Το τρίγωνο Δια Ερμή  σας κάνει να περάσετε ξέγνοιαστα.

Τοξότης: Πολλοί Τοξότες έχετε σήμερα τα νεύρα σας. Θα συγκρουστείτε ή με ανώτερο σας στα επαγγελματικά ή με τη μητέρα σας. Ακόμη και στο χώρο του σπιτιού θα σας φταίνε όλα. Μια μέρα είναι θα περάσει.

Αιγόκερως: Όσοι έχετε νομικά θέματα μην πάρετε οριστικές αποφάσεις σήμερα. Πολλοί τσακώνεστε για θρησκευτικά ή φιλοσοφικά θέματα με συγγενείς.

Υδροχόος: Χρήματα από τρίτους που είχατε συμφωνήσει να εισπράξετε σήμερα δεν τα παίρνετε και αυτό σας απογοητεύει παροδικά. Ζείτε όμως μια έντονα σεξουαλική ζωή.

Ιχθύς: Η σχέση σας με το σύντροφο  είναι στο προσκήνιο σήμερα. Υπάρχει ερωτικό πάθος ,άλλα οι συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα χαλούν το ευχάριστο κλίμα.