Προβλέψεις για σήμερα Παρασκεύη 1/9

Σήμερα Παρασκευή 1/9

Κριός: μια γυναίκα θα σταθεί η αιτία να αναγεννηθείτε. Ίσως ένας καινούριος έρωτας, ίσως μια αναθέρμανση μιας σχέσης ή ενός γάμου. Η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός σας επεκτείνεται και στη δουλειά, όπου τώρα βάζετε τις βάσεις για μια πιο σταθερή πορεία.

Ταύρος: μικροενοχλήσεις στο γαστρεντερολογικό σύστημα, κυρίως από υπερβολική κατανάλωση φαγητού και γλυκών. Ήρθε η ώρα να βάλετε φρένο στο φαγητό και να υιοθετήσετε πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Αλλαγές στο χώρο της δουλειάς αναπτερώνουν το ηθικό σας.

Δίδυμοι: γενική αναθεώρηση με σκοπό το ξεκαθάρισμα, σε αισθηματικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο συνεργασιών ή συνεταιρισμών. Αλλάζει η οπτική γωνία υπό την οποία εξετάζατε μέχρι σήμερα τα πράγματα. Η θετικότητα εγκαθιδρύεται στη ζωή σας και όλα γίνονται πιο ωραία.

Καρκίνος: κλείνεστε στον εαυτό σας και δεν αφήνετε κανέναν να επισκεφθεί τον εσωτερικό σας κόσμο. Αποκλείετε ακόμα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως αυτό είναι καλό για σας, αλλά σας εγκλωβίζει σε έναν φαύλο υπαρξιακό κύκλο απ’ τον οποίο θα δυσκολευτείτε να βγείτε.

Λέων: μπορεί το σώμα σας να βρίσκεται εδώ,  ο νους σας όμως, ταξιδεύει ακόμα  στις παραλίες του καλοκαιριού και στις διασκεδάσεις. Ήρθε όμως ο καιρός να επιστρέψετε «ολόκληροι» και να μπείτε στη ρουτίνα της καθημερινότητας και το ξέρετε καλά.

Παρθένος: εργασιοθεραπεία και χαρά, είναι το μότο σας για σήμερα, καθώς η μετάβαση από τις διακοπές στη ρουτίνα, για σας, ήταν ομαλή και χωρίς «απώλειες». Η δουλειά σας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες και σεις σπεύδετε να επανενταχθείτε στην καθημερινότητα, γι αυτό και θα ανταμειφθείτε .

Ζυγός: καθώς ο Δίας, διανύει τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, φέρνει μαζί του τύχη και εύνοια στα οικονομικά σας. Έχετε λοιπόν να κερδίσετε από ομαδικές προσπάθειες, μάλιστα όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά. Οι φίλοι είναι πάντα στο πλευρό σας να σας συμπαραστέκονται και να συμβουλεύουν.

Σκορπιός: θα βρεθείτε με όμορφη παρέα και ίσως έρθετε σε επαφή με κάποια καινούρια πρόσωπα, τα οποία μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα σε όλα τα επίπεδα, κυρίως όμως, στα οικονομικά και επαγγελματικά. Μια αλλαγή έρχεται, που αν είναι για καλό ή για κακό θα εξαρτηθεί από το πώς θα τη διαχειριστείτε.

Τοξότης: ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής και της καθημερινότητάς σας. Ό,τι σας βαραίνει, στα σκουπίδια. Ό,τι σας ενοχλεί, αποβάλλεται, ό,τι σας παίρνει ζωτική ενέργεια, στο σπίτι του. Σχέσεις που δεν άντεξαν στη φθορά του χρόνου, τελειώνουν. Βάζετε τελεία σε όλα, προκειμένου οι νέες βάσεις να είναι πιο γερές και πιο «αντισεισμικές».

Αιγόκερως: ευερέθιστοι και εύθικτοι, κυρίως με τους άσχετους, που προσπαθούν να σας κάνουν υποδείξεις, σε θέματα εργασίας ή χειρισμού των οικονομικών. Συγκρατώντας τα νεύρα σας όμως, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα και θα γίνετε πιο κατανοητοί. Μια οικονομική επιτυχία σας δίνει χαρά.

Υδροχόος: αν δανείσατε πρόσφατα χρήματα και περιμένετε να σας τα επιστρέψουν, τζάμπα περιμένετε. Η ανταπόδοση αργεί και η υπομονή σας εξαντλείται. Μια οικονομική απώλεια, εξαιτίας ενός αντρικού προσώπου, ίσως σταθεί η αφορμή να αναθεωρήσετε  τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα οικονομικά σας.

Ιχθείς: σας δίνεται η ευκαιρία να τα πείτε ένα χεράκι με πρόσωπα που θεωρείτε ότι σας έχουν προδώσει. Ίσως έτσι, λυθούν παρεξηγήσεις που κρατούν κάμποσο διάστημα τώρα. Μια παρεξήγηση με κοντινά συγγενικά πρόσωπα, ευτυχώς λήγει αίσια.