Προβλέψεις για σήμερα Παρασκεύη 17/11

Σήμερα Παρασκεύη 17/11

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα σας απασχολήσουν θέματα κληρονομιάς με επίκεντρο ένα ακίνητο του πατέρα σας. Επίσης θα έχετε έντονες σεξουαλικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ατμόσφαιρα στο  τομέα συντροφική ζωή είναι εξαιρετική και όσοι δεν έχετε σχέση κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές. Σε θέματα συνεργασιών ανοίγουν συνεχώς νέοι ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα μαθαίνετε στοιχεία για νυν και πρώην συντρόφους που δεν γνωρίζατε και σας λύνονται πολλές απορίες. Αρκετές εκκρεμότητες καθημερινότητας διεκπεραιώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δημιουργικότητα σας  θα είναι έντονη σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα λείψουν στιγμές διασκέδασης και κεφιού. Η ερωτική σας ζωή εξακολουθεί να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ: Έντονες συζητήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα για ένα οικονομικό θέμα. Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να επισκεφτείτε τους γονείς σας και να αισθανθείτε βαθύτερα το θεσμό της οικογένειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε για κάποιο σεμινάριο πάνω στα επαγγελματικά σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Ευχάριστες μετακινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα είναι καλή για αγορές κάθε είδους. Επίσης όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε τα ταμεία σας να γεμίζουν. Οι  υπόλοιποι θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο προσωπικός μαγνητισμός και η γοητεία σας προσελκύει  κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε ερωτικά . Σπάνια είστε τόσο εξωστρεφής και αισιόδοξοι. Όλα κυλούν υπέρ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσοι έχετε παράλληλη σχέση θα περάσετε μια πολύ ευχάριστη ερωτική μέρα. Πολλούς σας βασανίζουν δυσάρεστες σκέψεις από λάθη του παρελθόντος που απομάκρυναν ανθρώπους άξιους από κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δυσκολίες στα επαγγελματικά εντείνονται και αυτό σπανίζει για σας που συνήθως είστε καλά οργανωμένοι . Οι φίλοι και η καλή τους παρέα είναι μια ευχάριστη διέξοδος για σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι ασχολείστε με εισαγωγές,  πανεπιστημιακές σπουδές, δικαστικά θέματα, τα κέρδη σας σήμερα θα είναι μεγάλα. Ευχάριστες συζητήσεις με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΙΧΘΥΣ: Πολλοί νιώθετε σήμερα την ανάγκη να έρθετε κοντά στο Θεό . Συζητήσεις με πρόσωπα της εκκλησίας θα κάνουν καλό στην ψυχολογία σας. Γλυκές κουβέντες εισπράττετε από τον σύντροφο σας.