Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 15/06

Σήμερα Παρασκευή 15/06

Κριός: Μια πτυχή που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι ,είναι ότι οι Κριοί δίνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν δική τους οικογένεια. Όσοι δεν το έχετε κάνει ,σήμερα νιώθετε τεράστια ανάγκη να κινηθείτε προς αυτή την οδό στο μέλλον.

Ταύρος: Δυσάρεστες ειδήσεις παίρνετε από αδέρφια ή συγγενείς. Επίσης πιθανά προβλήματα  σε μετακίνηση σας. Συναντήσεις με σύντροφο σε ευχάριστο κλίμα.

Δίδυμος: Προσοχή στις καθημερινές σας αγορές και πωλήσεις για να μην ζημιωθείτε. Συναισθηματικά σήμερα είστε πολύ ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι.

Καρκίνος: Σήμερα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας και τους συναδέρφους και καλό είναι να ασκήσετε τη διπλωματία σας στην επιθετική τους συμπεριφορά.

Λέων: Η μαχητικότητα σας είναι σε χαμηλά επίπεδα  και θα σας δυσκολέψει η εσωστρέφεια σας στην καθημερινότητα . Όμως η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει πολύ.

Παρθένος: Η κοινωνικότητα σας σήμερα είναι μεγάλη άλλα ο ερωτικός σας σύντροφος ζηλεύει και δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Ζυγός: Αρκετοί Ζυγοί σήμερα ενώ θα έχετε καλή μέρα στα επαγγελματικά ,θα έχετε παράπονα από την οικογένεια  για το πολύ  χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά.

Σκορπιός:  Εκτός από τις πολλές μετακινήσεις που έχετε, γίνεστε γνώστης φημών που κυκλοφορούν για σας. Ευχάριστη συνάντηση με γείτονα.

Τοξότης: Μετά από μεγάλη ένταση και συναισθηματική φόρτιση καταφέρνετε να λύσετε ένα τρέχον νομικό θέμα. Ευχάριστο ερωτικό τηλεφώνημα.

Αιγόκερως: Αρκετοί Αιγόκεροι που έχετε ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση, σήμερα αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες στο να βρεθείτε από άσχετους παράγοντες. Υπομονή

Υδροχόος: Οι εκπρόσωποι του δευτέρου δεκαημέρου προσέξτε λίγο την υγεία σας ,ενδέχεται να έχετε ενοχλήσεις. Εμφανίζονται νέες ευκαιρίες για συνεργασίες.

Ιχθύς: Η δημιουργικότητα σας είναι σε μεγάλα ύψη ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με τέχνες ή κάνετε κατασκευές. Μόνο πρόβλημα  η αδυναμία επέκτασης λόγω οικονομικών.