Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 13/07

Σήμερα Παρασκευή 13/07

Κριός: Έκλειψη Ηλίου στον οίκο που αφορά οικογενειακά θέματα ή θέματα ακινήτων. Δύσκολη μέρα που φέρνει ξαφνικά προβλήματα στα παραπάνω.

Ταύρος:
Οι πολλές μετακινήσεις θα σας κουράσουν σήμερα. Δώστε μεγάλη προσοχή στους δρόμους και προσέξτε τις συζητήσεις με τα αδέρφια σας.

Δίδυμος:
Η έκλειψη στο δεύτερο ηλιακό σας οίκο φέρνει ανατροπές στον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Συναισθηματική αναστάτωση.

Καρκίνος:
Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου επηρεάζεστε περισσότερο απ όλους . Θέματα σχέσεων και θέματα υγείας φέρνει στο προσκήνιο η έκλειψη Ηλίου που γίνεται στο ζώδιο σας.

Λέων:
Πολλοί Λέοντες θα έρθετε αντιμέτωποι με έντονο παρασκήνιο σε βάρος σας ή θα αποκαλυφθεί ένα μυστικό σας από το παρελθόν.

Παρθένος:
Η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο επηρεάζει πρόσωπα από το φιλικό σας κύκλο και για κάποιους τις επαγγελματικές τους αποδοχές.

Ζυγός:
Η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο φέρνει δυσκολίες σε θέματα επαγγελματικά , φήμης άλλα και θέματα που αφορούν το δημόσιο.

Σκορπιός: Η έκλειψη Ηλίου σας επηρεάζει θετικά σε θέματα που αφορούν νομικά θέματα, ταξίδια ή οτιδήποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό.

Τοξότης:
Η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνου σας υποχρεώνει να αντιμετωπίσετε θέματα χρεών ή κληρονομικά με άμεσο τρόπο

Αιγόκερως:
Η μέρα είναι ιδιαίτερα δύσκολη σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η έκλειψη δυσχεράνει τα παραπάνω και επιβάλλεται διπλωματία.

Υδροχόος: Η έκλειψη ενδέχεται να επηρεάσει θέματα υγείας που έχουν αμεληθεί ή καταστάσεις στο χώρο εργασίας σας ιδιαίτερα αν έχετε υπαλλήλους.

Ιχθύς:
Θετικές εξελίξεις σε ερωτικά θέματα και θέματα που αφορούν τα παιδιά σας φέρνει η σημερινή έκλειψη Ηλίου.