Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 12/01

Σήμερα Παρασκευή 12/01

Κριός: Αρκετοί Κριοί θα ασχοληθείτε με κάποιο νομικό θέμα ή θα το σκέφτεστε έντονα. Στα επαγγελματικά δίνετε πολύ ενέργεια και πάτε καλά. Δείχνετε ερωτικό ενδιαφέρον για πρόσωπο στον εργασιακό χώρο.

Ταύρος:  Ο Άρης από το Σκορπιό εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα με συνεργασίες. Σήμερα σκέφτεστε έντονα οφειλές που έχετε και χρήματα που σας χρωστούν και προσπαθείτε να βρείτε τη χρυσή τομή.

Δίδυμοι: Όσοι  Δίδυμοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε πολλές επαφές με πελάτες και συνεργάτες. Η σχέση με το ταίρι σας πάει καλά όμως η καθημερινότητα σας είναι γεμάτη ένταση.

Καρκίνος: Θέμα υγείας που σας είχε ταλαιπωρήσει στο παρελθόν, επανέρχεται ευτυχώς πολύ ηπιότερο. Όσοι έχετε υπαλλήλους αντιμετωπίζετε γκρίνια για οικονομικά.

Λέων: Αν και έχετε πολλές σκοτούρες καθημερινότητας ,η δημιουργικότητα σας είναι σε υψηλά επίπεδα και δεν χάνετε το κέφι σας.Ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο.

Παρθένος: Έμφαση σε θέματα οικογενειακού κύκλου και ακίνητης περιουσίας θα ζήσετε το τριήμερο. Κάποιοι κάνετε γνωριμία με πρόσωπο αρκετά μεγαλύτερο.

Ζυγός: Ο καθημερινός σας γύρος και οι επαφές θα είναι περισσότερες από όσες φαντάζεστε! Η όρεξη σας για επικοινωνία θα βρει ανταπόκριση. Αρκετά έξοδα και σήμερα.

Σκορπιός: Σήμερα είστε ιδιαίτερα δυναμικοί και κάνετε και μια σημαντική επαφή με ένα Λέοντα. Επίσης συμβουλεύεστε ειδικό  για τα οικονομικά σας.

Τοξότης: Με πέντε πλανήτες στον οίκο των οικονομικών σας σίγουρα σας απασχολούν τα οικονομικά σας. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας όμως δίνετε προσοχή στην περιποίηση του εαυτού σας εξωτερικά και ψυχικά.

Αιγόκερως:  Αυτό το τριήμερο θα είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά. Πολλοί παλιοί σας φόβοι θα επανέλθουν και θα έχετε τάσεις απομόνωσης.

Υδροχόος:  Έντονη κοινωνικότητα άλλα και συμμετοχή  σε συλλογικούς οργανισμούς θα έχετε το τριήμερο. Καθυστερήσεις σε εισπράξεις και βαθιές σκέψεις αυτοκριτικής.

Ιχθείς: Πολύ μεγάλη δραστηριότητα σε επαγγελματικά θέματα αυτό το τριήμερο που συνοδεύονται  από ικανοποιητικές εισπράξεις. Αρκετές επαφές με φίλους.