Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 11/05

Σήμερα Παρασκευή 11/05

Κριός: Σταδιακά, φαίνεται ότι ξεπερνάτε την  δύσκολη περίοδο των περασμένων ημερών. Οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα και ο σκληρός ανταγωνισμός, θα εξακολουθήσουν να σας κουράζουν για λίγο ακόμα . Η κοινωνική σας ζωή αλλάζει αρκετά και σας φέρνει νέα άτομα στην ζωή σας, με φρέσκες ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν.

Ταύρος: Λαμπεροί και πολύ γοητευτικοί μεν αλλά και έτοιμοι για κάποια ρίσκα που δεν θα πρέπει να γίνουν ακόμα. Η επικοινωνία και η κοινωνικότητα σας δεν σας αφήνει χρόνο για ξεκούραση. Ο έρωτας καλά κρατεί για τους περισσότερους ταύρους. Όποιοι είναι χωρίς σύντροφο, τα φλερτ και οι καινούργιες γνωριμίες θα είναι και σήμερα πολλές και πολλά υποσχόμενες.

Δίδυμος: Λιγάκι απογοητευμένοι είσαστε σήμερα και ο λόγος είναι ο έρωτας και οι ανεκπλήρωτες προσδοκίες που είχατε από τον σύντροφο ή από κάποιο άτομο που θα θέλατε να γίνει σύντροφος. Για κάποιες ημέρες θα πρέπει να είσαστε ιδιαιτέρα προσεκτικοί με την υγεία σας και παλιά προβλήματα που τα έχετε παραμελήσει.

Καρκίνος: Έντονη σήμερα  η κοινωνική σας ζωή, αλλά και η διάθεσή σας για να κάνετε κάτι διαφορετικό. Αυτή σας η διάθεση  θα σας βάλει μέσα σε κάποιο κύκλο ατόμων διαφορετικών  από εσάς σε ιδεολογία αλλά και σε τρόπο ζωής. Κάποιοι καρκίνοι θα κάνουν κάποια νέα γνωριμία με άτομο έξω από τα δικά τους πρότυπα που θα τους εξιτάρει.

Λέων: Άλλη μια ημέρα ενός πολύ σημαντικού μήνα για εσάς και έχει αρχίσει να φαίνεται, η πορεία σας στην καριέρα που σιγά σιγά και μετά την αλλαγή του Ουρανό στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα αλλάξει. Η φιλοδοξίες σας έχουν αρχίσει και σας πιέζουν, δεν θέλετε να χάσετε καμιά ευκαιρία και είσαστε συνέχεια σε εγρήγορση κάτι που κάποιες φορές σας κάνει νευρικούς και απρόσεχτους σε μικροατυχήματα.

Παρθένος: Η ενέργειά σας είναι στα ύψη και οι σκέψεις σας ξεκάθαρες. Δεν φαίνεται να σας σταματάει τίποτα μέχρι τις 15 όσο θα είναι ο Άρης στον αιγόκερο. Οικονομικά θέματα που σας απασχολούσαν αρκετά το τελευταίο διάστημα, λύνονται και γενικά είναι μια μέρα που θα σας φέρει απολαβές. Αισθηματικά οι καινούργιοι έρωτες ευνοούνται αλλά όχι χωρίς ιδιαίτερα το ρίσκο να μην έχουν μεγάλη διάρκεια.

Ζυγός: Η συναισθηματική σας ζωή, είναι ο τομέας που ευνοείται ιδιαίτερα όλο τον μήνα, κάτι που θα πρέπει να το έχετε καταλάβει οι περισσότεροι ζυγοί. Γοητευτικοί όπως είσαστε έλκετε σαν το μέλι τις μέλισσες. Πολλές οι ευκαιρίες για όσους δεν είναι σε σχέση και πάρα πολλές οι όμορφες στιγμές σε εκείνους που έχουν βρει το άλλο τους μισό.

Σκορπιός: Είσαστε πολύ απαιτητικοί με τον εαυτό σας και είναι σαν να θέλετε να εξερευνήσετε τις αντοχές και τα όριά σας. Βρείτε κάποια ώρα να χαλαρώσετε σήμερα με φίλους και αγαπημένα άτομα και ακούστε  όσους σας λένε να κόψετε ταχύτητα. Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα καλή για συζητήσετε με τον σύντροφό σας τα κακώς κείμενα της σχέσης σας με ηρεμία και χωρίς την αίσθηση που έχετε τώρα τελευταία ότι όλοι έχουν άδικο.

Τοξότης: Είσαστε αρκετά κουρασμένοι σωματικά αλλά και ψυχικά. Οι ευθύνες που κάποιες τις αναλάβατε και κάποιες σας τις φόρτωσαν, σας έχουν καταβάλει. Πριν καταρρεύσετε κανονίστε μια μικρή άδεια ή μια απόδραση για να γεμίσουν οι μπαταρίες της ψυχής σας. Δεν είναι κακό σήμερα να τεμπελιάσετε και να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα. Συναισθηματικά το να είσαστε λίγο υποχωρητικοί θα σας γλυτώσει από κακοτοπιές και γκρίνια.

Αιγόκερως:  Τα οικονομικά προβλήματα και κάποιες εκκρεμότητες που δεν λένε να πάρουν τέλος, σας γεμίζουν στρες και νεύρα. Προσπαθήστε σήμερα να μην γίνετε εριστικοί και να μην ξεσπάσετε σε λάθος άτομα , άλλωστε το πλανητικό σκηνικό σε λίγες μέρες θα αλλάξει και θα οι εξελίξεις που θα έρθουν θα είναι προς δικό σας όφελος . Η εκδήλωση αγάπης από τον σύντροφο, δεν έχει σχέση με πίεση, μην τα μπερδεύετε.

Υδροχόος: Είσαστε, την μια ώρα καλά και την άλλη μέσα στα νεύρα και την γκρίνια στον χώρο της δουλειάς σας. Δεν ικανοποιήστε με τίποτα σήμερα και κάποιες μικροπαρεξηγήσεις με συναδέλφους δεν θα τις αποφύγετε. Από την άλλη η Αφροδίτη, σύμμαχος σας στα ερωτικά, σας κάνει αισθησιακούς και ακαταμάχητους. Εκμεταλλευτείτε το οι Υδροχόοι που είναι μόνοι τους,  για τι εύκολα σήμερα θα μπορέσουν να βρεθούν με ερωτικό σύντροφο.

Ιχθύς: Η λέξη ρουτίνα τις τελευταίες ημέρες, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε στο μυαλό σας, ούτε στο λεξιλόγιό σας. Σήμερα είναι άλλη μια απρόβλεπτη μέρα, με αρκετές ανατροπές στο πρόγραμμά σας. Άλλο άτομο θέλετε να δείτε και άλλο συναντάτε. άλλη δουλειά ξεκινάτε να κάνετε και άλλη σας προκύπτει. Κούραση αλλά και έξαρση σε όλους τους τομείς της ζωής σας, φυσικά και στα αισθηματικά.