Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 04/05

Σήμερα Παρασκευή 4/05

Κριός: Είναι μια δύσκολή μέρα. Ένα γεγονός σε σχέση με τη μητέρα σας φέρνει απογοήτευση. Στον επαγγελματικό χώρο αντιμετωπίζετε αρκετές δυσκολίες.

Ταύρος: Δυσκολίες στην καθημερινότητα σας δημιουργούνται από νομικό θέμα ή από ένα συγγενικό σας πρόσωπο.  Έντονοι διάλογοι.

Δίδυμοι: Για αρκετούς από σας  θα υπάρξει μεγάλο ερωτικό πάθος με το σύντροφο που μπορεί να καταλήξει σε τσακωμό. Η δημιουργικότητα σας είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Καρκίνος:  Αρκετοί Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου ,θα βρεθείτε στα πρόθυρα του χωρισμού με το σύντροφο. Αφήστε το παρελθόν στην άκρη μήπως βρεθεί λύση.

Λέων: Αρκετοί Λέοντες σήμερα θα κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι γονείς θα πάρετε σωστές αποφάσεις για την εκπαίδευση των παιδιών σας.

Παρθένος: Μην πάρετε κανένα ερωτικό ρίσκο σήμερα. Τα άτομα που σας φλερτάρουν κρύβουν μεγάλους κινδύνους. Προσέξτε για τυχόν τραυματισμούς όσοι αθλείστε.

Ζυγός:  Πολλοί που θα επισκεφτείτε τους γονείς σας σήμερα , θα εκνευριστείτε με τη στάση τους. Δυσκολίες σε θέματα οικίας κυρίως έξοδα.

Σκορπιός: Σήμερα γεμίζετε ευχάριστα συναισθήματα από την καθημερινή σας εργασία και νιώθετε ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.  Σας χαρακτηρίζει επικοινωνιακή δεινότητα.

Τοξότης: Μια καθυστέρηση σε εισπράξεις δεδουλευμένων είτε είστε υπάλληλοι είτε ελεύθεροι επαγγελματίες σας εκνευρίζει και σας στεναχωρεί. Αποφασίζετε να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο.

Αιγόκερως: Σήμερα είστε ιδιαίτερα πολυάσχολοι ,μεγάλο  επαγγελματικό φόρτο και υπεράνθρωπη προσπάθεια για να τα καταφέρετε. Μετά το μόνο που θέλετε είναι απόλυτη ηρεμία.

Υδροχόος: Πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι όσο είναι ο Άρης στον Αιγόκερω θα έχετε να αντιμετωπίσετε παρασκήνια και κρυφούς εχθρούς. Οι φίλοι όμως θα είναι η ασπίδα σας.

Ιχθύς: Εκρηκτική είναι η κατάσταση με φιλικό σας πρόσωπο. Ο τσακωμός είναι άγριος και με Άρη στον Αιγόκερο η ψυχρότητα θα έχει διάρκεια. Προσπαθήστε να υποχωρήσετε.