Προβλέψεις για σήμερα Μ.Παρασκευή 6/04

Σήμερα Μ.Παρασκευή 6/04

Κριός: Αρκετοί σήμερα θα έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε νομικό θέμα. Επίσης θα λάβετε στήριξη από συγγενικό πρόσωπο. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας.

Ταύρος: Όσοι κινηθείτε σήμερα για διευθέτηση χρεών , θα καταφέρετε πολλά. Προσέξτε να μην πιστέψετε κακόβουλα λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σας  για τον ερωτικό σας σύντροφο.

Δίδυμοι:Η ψυχολογία σας το πρωί είναι αρκετά καλή. Συζητήσεις που κάνετε για συνεργασίες έχουν θετικό πρόσημο. Γενικότερα στο χώρο εργασίας εμπνέετε σεβασμό στο πρόσωπο σας.

Καρκίνος: Όσοι είστε γονείς ,σήμερα θα απογοητευθείτε από τη συμπεριφορά των παιδιών σας. Αρκετοί το βράδυ θα έχετε ενοχλήσεις στα πόδια σας. Γενικά η μέρα έχει τρέξιμο.

Λέων: Σήμερα προσπαθείτε θα έλεγα φιλότιμα να αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά αν είστε γονείς και στον ερωτικό σας σύντροφο. Αρκετοί σκέφτεστε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Παρθένος: Πολλοί σήμερα ασχολείστε με ιδιαίτερη σοβαρότητα με το σπίτι σας. Επιδιορθώσεις. Καθαριότητα. Βαψίματα ακόμη και αλλαγή διαρρύθμισης.

Ζυγός: Όσοι ασχολείστε με τη διδασκαλία ή τα μέσα ενημέρωσης ,σήμερα θα έχετε τεράστια απήχηση. Επίσης παίρνετε ευχάριστο νέο από αδέρφια ή ξαδέρφια.

Σκορπιός: Ο οικονομικός σας προγραμματισμός σας απασχολεί έντονα σήμερα γιατί θέλετε να είστε πολύ προσεκτικοί. Ο σύντροφος σας δίνει μια εξαιρετική ιδέα με προοπτικές.

Τοξότης: Η οικονομική δυστοκία συνεχίζεται και σήμερα και αυτό σας βυθίζει σε τάσεις απομόνωσης. Αναζητάτε την παρέα των γονιών σας.

Αιγόκερως: Πολύ καλός σας φίλος , σας ενημερώνει για κάποια δουλειά που μπορείτε να βγάλετε έξτρα χρήματα. Κάνετε πολλές φιλόδοξες σκέψεις.

Υδροχόος: Αν και έχετε αρκετό τρέξιμο σήμερα και πίεση χρόνου κάτι που μισείτε απίστευτα, το αποτέλεσμα είναι αύξηση των οικονομικών σας εσόδων από τη δουλειά ή την επιχείρηση σας.

Ιχθύς: Αρκετοί από εσάς νιώθετε την ανάγκη και λόγω Πάσχα να ταξιδέψετε μακριά από την καθημερινότητα έστω και την τελευταία στιγμή. Σοβαρές πιθανότητες να τα καταφέρετε.