Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή του Πάσχα 8/04

Σήμερα Κυριακή του Πάσχα

Κριός: Το Άγιο Πάσχα σας βρίσκει με την οικογένεια άλλα και πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο. Εντυπωσιακή είναι η έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Ταύρος: Με συγγενικά πρόσωπα μακριά από το σπίτι σας και σε έντονο θρησκευτικό κλίμα γιορτάζετε το φετινό Πάσχα. Έχετε έντονη προσωπική ακτινοβολία.

Δίδυμοι: Σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα περνάτε το φετινό Πάσχα. Κάποια πρόσωπα που δεν είναι πλέον στη ζωή σας απασχολούν το μυαλό σας. Δώρα και φιλοφρονήσεις που παίρνετε ,σας κάνουν να κοιτάτε το μέλλον.

Καρκίνος: Σε οικογενειακό κλίμα αρκετοί και πάρα πολλοί με το σύντροφο τους και με πολύ έντονα συναισθήματα για να επουλωθούν τραύματα, περνάτε φέτος το Πάσχα.

Λέων: Με συγγενείς και εκλεκτούς φίλους κάνετε Πάσχα φέτος. Αρκετοί από σας θα υπερβάλλετε σε κατανάλωση φαγητού και ποτού με αποτέλεσμα να έχετε ενοχλήσεις υγείας.

Παρθένος: Σε άκρως ρομαντικό κλίμα περνάτε αρκετοί από σας το φετινό Πάσχα. Τα συναισθήματα και ο ερωτισμός είναι αρκετά έντονα και αμοιβαία.

Ζυγός: Σε πολύ ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα οι πιο πολλοί στο σπίτι σας , περνάτε το φετινό Πάσχα. Υπάρχει πολύ θετική ενέργεια.

Σκορπιός: Πολλοί Σκορπιοί γιορτάζετε το Πάσχα με τα αδέρφια σας. Το παράξενο είναι ότι ακόμα και σήμερα γυρίζετε από σπίτι σε σπίτι και όχι μόνο.

Τοξότης: Με πολύ συγκίνηση κοντά στην οικογένεια γιορτάζατε φέτος. Αρκετοί αναπολείτε το παρελθόν και εύχεστε το Μέλλον να φέρει καλύτερες μέρες.

Αιγόκερως: Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είστε μελαγχολικοί άλλα η μεγάλη ενέργεια που κρύβετε μέσα σας ,αποτινάξει κάθε αρνητική σκέψη. Με κλειστό οικογενειακό κύκλο γιορτάζετε το Πάσχα.

Υδροχόος: Με πυρήνα την οικογένεια άλλα και πάρα πολλούς φίλους βρίσκεστε στο πασχαλινό τραπέζι. Προσέξτε λίγο τη συμπεριφορά σας για να μην παρεξηγηθείτε από τους γύρω σας.

Ιχθύς: Με πάρα πολλούς φίλους και την στενή οικογένεια γιορτάζετε το Πάσχα. Έχετε όμως έντονη κινητικότητα σε επισκέψεις και φιλανθρωπικές δράσεις.