Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 8/07

Σήμερα Κυριακή 8/07

Κριός: ένα οικονομικό θέμα, μπορεί να σας φέρει σε ρήξη με αυτούς που σχετίζονται με αυτό. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τα νεύρα να κάνουν κουμάντο στη λύση που μπορεί να βρεθεί με καλή συνεννόηση.

Ταύρος: θα ξαφνιάσετε και θα ξαφνιαστείτε από το ταίρι σας σήμερα, ευχάριστα ως επί το πλείστον, γιατί θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ο ρομαντισμός θα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας.

Δίδυμος: ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, που προκαλούνται από γεγονότα, που συμβαίνουν ξαφνικά, σας φέρνουν στη δυσάρεστη θέση να χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε το εσωτερικό σας, τοπίο. Δύσκολη δουλειά, αλλά απαραίτητη

Καρκίνος: ανακαλύπτετε ότι όσα πιστεύατε ότι πηγαίνουν καλά, μάλλον δεν πάνε και αυτό σας εκνευρίζει. Και όταν εσείς εκνευρίζεστε σας πιάνει η γκρίνια. Και αυτό, ειλικρινά, κανείς δεν το αντέχει.

Λέων: μετά από έναν μακροχρόνιο εσωτερικό διάλογο, αποφασίζετε ότι είστε πάρα πολύ καλά και επιτέλους ήρθε η ώρα να περάσετε στην αντεπίθεση. Οι μέρες της κατάθλιψης πέρασαν, κι εσείς ανανεωμένοι διεκδικείτε με ένταση τη ζωή σας, πίσω.

Παρθένος: το πιθανότερο είναι ότι σχεδιάζετε διακοπές, ή μπορεί και να είστε ήδη σε κάποια παραλία. Προσοχή στους ανθρώπους που γνωρίζετε γιατί δεν έχουν όλοι τις δικές σας αγνές προθέσεις.

Ζυγός: πολύ ερωτικοί, πολύ ρομαντικοί, θα χαρίσετε στο ταίρι σας αξέχαστες στιγμές αλλά και θα ικανοποιηθείτε και σεις σε μεγάλο βαθμό. Αν καταφέρετε να βάλετε ρέγουλα στα έξοδά σας, η ημέρα θα αποδειχθεί ό,τι καλύτερο

Σκορπιός: τα σκαμπανεβάσματα δίνουν και παίρνουν. Η διάθεσή σας από το ζενίθ, καταλήγει στο ναδίρ και τούμπαλιν. Αυτή η αστάθεια δεν είναι ό,τι καλύτερο για τα νεύρα σας και πρέπει να ηρεμήσετε

Τοξότης: θα σας ανέβει η πίεση με όσα θα δείτε και θα ακούσετε σήμερα και ίσως θα ήταν προτιμότερο να μείνετε μόνοι και να απολαύσετε τη μοναξιά σας, που τόσο πολύ σας αρέσει

Αιγόκερως: ο δρόμος προς την κορυφή, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, το γνωρίζατε αυτό πριν μπείτε καν στη διαδικασία ανόδου. Τώρα, δεν πρέπει να παραπονιέστε. Αντίθετα θέστε όλη σας τη δημιουργικότητα για να τα καταφέρετε.

Υδροχόος: στιγμές με την οικογένεια, με τα παιδιά σας, με τους αγαπημένους σας, θα περάσετε σήμερα. Αυτό όμως που επείγει είναι να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε δυνάμεις.

Ιχθύς: επικοινωνιακές δυσκολίες και τερτίπια λεκτικά, θα έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα και καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για οτιδήποτε.