Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 4/03

Σήμερα Κυριακή 4/03

Κριός: Όσοι έχετε παράλληλες ή κρυφές σκέψεις θα περάσετε πολύ ωραίες στιγμές με το σύντροφο. Δυσκολίες με συνεργάτες από παλαιό επαγγελματικό πρόβλημα.

Ταύρος: Δυσκολίες στην καθημερινότητα σας δημιουργούνται από νομικό θέμα ή από ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Ευχάριστες κοινωνικές επαφές.

Δίδυμοι: Για αρκετούς από σας  θα υπάρξει μεγάλο ερωτικό πάθος με το σύντροφο που μπορεί να καταλήξει σε τσακωμό. Η δημιουργικότητα σας είναι σε υψηλά επίπεδα.

Καρκίνος:  Νιώθετε μεγάλη ανάγκη να επισκεφθείτε τους γονείς σας σήμερα και να νιώσετε την οικογενειακή ζεστασιά. Ίσως προκύψουν διαφωνίες με το σύντροφο για θέματα σπιτιού.

Λέων: Η επικοινωνία σήμερα στον επαγγελματικό χώρο θα είναι αρκετά δύσκολη και με ένταση ειδικά προς το μεσημέρι. Επίσης πιθανή είναι και βλάβη του οχήματος σας. Ευχάριστη εξέλιξη στα οικονομικά.

Παρθένος: Μην πάρετε κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Να κάνετε μόνο σίγουρες αγοραπωλησίες. Συναισθηματικά είστε λίγο ακραίοι σήμερα ,όμως οι ευχάριστες γνωριμίες που κάνετε σας ηρεμούν.

Ζυγός: Σήμερα ασχολείστε με την περιποίηση του εαυτού σας και προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις προτεραιότητες σας. Μια δυσκολία που έχει πρόσωπο του οικογενειακού κύκλου θα σας προβληματίσει.

Σκορπιός: Αρκετό παρασκήνιο έχει η μέρα. Μαθαίνετε κουβέντες που έχουν ειπωθεί πίσω από την πλάτη σας από αδέρφια ή συγγενικό πρόσωπα και απογοητεύεστε. Στον ερωτικό τομέα όμως τα πάτε περίφημα.

Τοξότης: Μια καθυστέρηση σε εισπράξεις δεδουλευμένων είτε είστε υπάλληλοι είτε ελεύθεροι επαγγελματίες σας εκνευρίζει και σας στεναχωρεί. Φίλοι σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Αιγόκερως: Σήμερα είστε ιδιαίτερα πολυάσχολοι ,μεγάλο  επαγγελματικό φόρτο και υπεράνθρωπη προσπάθεια για να τα καταφέρετε. Έχετε όμως και πολύ επιτυχημένες συναντήσεις.

Υδροχόος: Όσοι έχετε ενασχόληση με εκπαίδευση , νομικά θέματα ή εισαγωγές θα έχετε εμπόδια. Παρόλα αυτά η διάθεση σας είναι ευχάριστη και τα οικονομικά σας πάνε καλά.

Ιχθύς: Η διάθεση σας σήμερα είναι μεταβαλλόμενη . Άλλες φορές  σκέφτεστε χρέη και υποχρεώσεις και άλλες στιγμές είστε εύθυμοι κάνοντας αστεία στους γύρω σας.