Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 26/11

Σήμερα Κυριακή 26/11

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα  όσοι ασχολείστε με μεγάλους συλλόγους και ομάδες ή λαμβάνετε μέρος σε μια κοινωνική εκδήλωση θα έχετε μια μεγάλη επιτυχία. Επίσης αρκετοί θα συναντηθείτε με αγαπημένους φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση σήμερα είναι πολύ ασταθής και εκπέμπετε μια ψυχρότητα. Ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον με τους συναδέρφους , η συμπεριφορά σας θα προκαλέσει άσχημα σχόλια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η πιθανότητα σήμερα να σας απασχολήσει ένα νομικό θέμα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας , είναι μεγάλη.  Επίσης αρκετοί θα κάνετε ένα μικρό άλλα ευχάριστο ταξιδάκι  με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα τακτοποιείτε ένα φορολογικό θέμα που αφορά το ακίνητο σας. Στον εργασιακό χώρο ανώτερος σας θα σας επιπλήξει και μάλλον θα συγκρουστείτε. Αρκετοί παίρνετε κάποιο μικρό δώρο από το σύντροφο.

ΛΕΩΝ: Αρκετοί από σας σήμερα θα κλείσετε μια συμφέρουσα συμφωνία με συνεργάτες που θα μακροημερεύσει. Ο σύντροφος σας είναι αρκετά παιχνιδιάρης και οι συζητήσεις μαζί του σας ανεβάζουν τη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ιατρικά τσεκάπ και παντός είδους περιποιήσεις του σώματος σας έχουν την τιμητική τους σήμερα. Επίσης η υποχονδρία σας με την καθαριότητα θα κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία της.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα πολλοί νιώθετε ότι η ερωτική σας σχέση έχει αποκτήσει μια σταθερότητα και αυτό σας κάνει να δεθείτε περισσότερο. Οι αδέσμευτοι μέσα από πολλές συζητήσεις προσπαθείτε να κερδίσετε το πρόσωπο που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα δεν τα έχετε καλά με τον σύντροφο σας και σας φταίνε οι πάντες. Θεωρείτε ότι κάνει λίγα γενικώς και δεν είστε ευχαριστημένοι με την καθημερινότητα σας. Έντονη ενασχόληση με το σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναπάντεχες συναντήσεις με πρώην συντρόφους που έχετε να δείτε αρκετό καιρό κάνετε σήμερα. Οι επικοινωνίες σας και οι μετακινήσεις της καθημερινότητας κυλούν ήρεμα. Αρκετοί έχετε διάθεση να παρακολουθήσετε διάφορα σεμινάρια που αφορούν νέες τεχνολογίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για τους ελεύθερους επαγγελματίες αρκετά καλά πάνε οι εισπράξεις σήμερα. Φιλικό σας πρόσωπο σας ζητά οικονομική βοήθεια. Προσέξτε τις αγορές σας γιατί εύκολα θα ξεφύγετε από τον προγραμματισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με πολύ σοβαρές σκέψεις είστε αποφασισμένοι να ξεκινήσετε την επίτευξη των νέων σας στόχων όσο χρόνο και να σας πάρει. Αυτό γίνεται και θέμα συζήτησης με επιστήθιο φίλο σας.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα σας έχουν πιάσει οι γνωστές σε όλους μας τάσεις φυγής. Αναζητάτε την ηρεμία και την απομόνωση ακόμα και μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ο σύντροφος σας προσπαθεί να σας χαρίσει όμορφες στιγμές.