Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 25 /02

Σήμερα Κυριακή 25/02

Κριός: η ημέρα σας θα είναι γεμάτη αντιφάσεις. Από το καλό στο κακό, απ’ το βέλτιστο στο χειρότερο. Δείξτε ψυχραιμία απέναντι σε όλες τις καταστάσεις, κυρίως όμως ξεκουραστείτε, το έχετε ανάγκη.

Ταύρος: αποφύγετε τα περιττά έξοδα όπου μπορείτε σήμερα, αν και σε κάποιες περιπτώσεις, δεν θα τη γλιτώσετε εύκολα, και ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας.

Δίδυμοι: συναισθηματικές διαφωνίες και διαπληκτισμοί θα επηρεάσουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό την ψυχολογία σας. Η ημέρα εμπεριέχει αντιθέσεις. Καλό είναι να τις αποφύγετε.

Καρκίνος: θα πρέπει να κάνετε το καλύτερο δυνατόν προκειμένου να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας, και αυτό δεν αφορά μόνο τα αισθηματικά σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για χαλάρωση και ξεκούραση.

Λέων: από σήμερα, αρχίζουν να σταθεροποιούνται οι καταστάσεις γύρω σας και ησυχάζετε επιτέλους. Έτσι, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σας.

Παρθένος: αναταραχές σε μία, κυρίως, ομαλή, ερωτική ζωή. Ότι θεωρείτε δεδομένο, σήμερα ανακαλύπτετε, με λύπη σας, ή με χαρά σας, ότι δεν είναι. Ότι θεωρείτε σταθερό, διαπιστώνετε ότι βρίσκεται σε κίνηση. Γι αυτό, προσοχή.

Ζυγός: θα υπάρξουν διαφωνίες, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αν δεν θέλετε να έρθετε σε οριστικές ρήξεις με φίλους ή με αγαπημένα πρόσωπα, επιστρατεύστε τη διπλωματία σας.

Σκορπιός: με ένταση σήμερα τα αισθηματικά σας. Οι διαφωνίες μεγάλες και για κύρια θέματα, οι αντιπαραθέσεις πολύ ορατές, κάτι που μπορεί να ρίξει την ψυχολογία σας, στα μαύρα Τάρταρα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Τοξότης: μόνο με εξυπνάδα, θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις σημερινές αντιπαραθέσεις και τσακωμούς με το ταίρι σας. Επιστρατεύστε τη λογική σας και μην φοβάστε τίποτα.

Αιγόκερως: εντάσεις με το σύντροφό σας, μπορεί να σας φέρουν προ των πυλών ενός χωρισμού. Αν δεν είστε αποφασισμένοι να το τραβήξετε μέχρι τέλους, θα πρέπει να δώσετε τόπο στην οργή.

Υδροχόος: οι τσακωμοί, στο οικογενειακό σας περιβάλλον, έχουν τη ρίζα τους στην οικονομική διαχείριση, εκατέρωθεν. Αποφασίστε να ορίσετε ποιος θα είναι ο διαχειριστής των εσόδων, γιατί αλλιώς δεν θα ησυχάσετε.

Ιχθύες: η ημέρα, κρύβει εντάσεις, κυρίως από άλυτα ζητήματα που έχουν την πηγή τους μακριά στο παρελθόν. Άλυτες καταστάσεις επανέρχονται, τόσο για επανεξέταση, όσο και για λύση. Μην το αποφύγετε, ακόμα κι αν χρειαστεί να καβγαδίσετε με το σύντροφό σας.