Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 24/06

Σήμερα Κυριακή 24/06

Κριός:  Οι ανατροπές αλλά και οι ευκαιρίες εξακολουθούν να διαδέχονται η μία την άλλη στα οικονομικά σας. Σήμερα γίνεστε πού ευρηματικοί, με νέες ιδέες και πολύ δημιουργικοί μέσα σε ομάδες ατόμων. Σήμερα οι ευκαιρίες μπορεί να να σας αλλάξουν την καθημερινότητά σας. Γενικά είσαστε σε φάση να αναθεωρήσετε κάποια συμπεριφορά σας από το παρελθόν και να φροντίσετε να επανορθώσετε με κάποια άτομα που είχατε αδικήσει. Λίγο προσοχή στην σχέση σας με τον σύντροφο και εντάσεις που μπορείτε να αποφύγετε.

Ταύρος  Οι ταύροι των πρώτων ημερών, έχουν αρχίσει να παίρνουν μια γεύση από τις αλλαγές που θα φέρει σταδιακά ο Ουρανός από το δικό τους ζώδιο. Σε όψη θετική με τον Κρόνο που είναι ανάδρομος στον αιγόκερο δίνει βοήθεια να κάνετε πραγματικότητα κάποιους στόχους Το παλιό συνδυάζεται με το καινούριο, το επαναστατικό με το συντηρητικό, ενώ αρχίζουν να διευρύνονται οι ορίζοντες και η αντίληψή σας στην εργασία και την ερωτική σας  ζωή.

Δίδυμος: Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση σήμερα και την τάση σας για καταναλωτισμό. Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση σας χαρίζει ο Ερμής στον τρίτο φυσικό σας οίκο σε καλή όψη με την σελήνη ,που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Κάποιοι  θα δεχτούν  κάποια επιβεβαίωση που θα σας κάνει να νιώσετε  πολύ όμορφα.Η διέλευση αυτή προικίζει το άτομο με το χάρισμα της διαίσθησης. Κατανοείται εύκολα τις απόψεις των άλλων και διαθέτεται  ευκολία στην επικοινωνία και στο να αγγίξετε τις ευαίσθητες χορδές των συνομιλητών. εντυπωσιάζετε με την ευγλωττία  και την ευστοχία σας . Χάρη στο ένστικτό σας, μπορεί να λύσετε προσωπικά ζητήματα με αποτελεσματικό τρόπο.

Καρκίνος:  Η αντίθεση του Ήλιου από το δικό σας ζώδιο με τον ανάδρομο Κρόνο, σας βάζει σε μια διάθεση αυτοκριτικής που είναι πολύ σκληρή και σε μια παροδική απογοήτευση. Η κούραση και η αναβλητικότητα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας. Αν και θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες ή και γνωριμίες, καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι. Ιδιαιτέρα σε ότι έχει σχέση με οικονομικές δοσοληψίες θα πρέπει να το εξετάσετε καλά και να μην πάρετε γρήγορες αποφάσεις.

Λέων: Πολλά μυστικά αποκαλύπτονται σήμερα και θα έχετε την τάση για καυγάδες και ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σας. Έχετε μεγάλη ανάγκη για εκτόνωση πράγμα που μπορεί να σας βάλει σε μεγάλα έξοδα και σπατάλες. Ο Κρόνος σε έντονη όψη με τον ουρανό σηματοδοτεί μια περίοδο έντασης και αντιπαλότητας επιθυμιών και υποχρεώσεων. Αδιέξοδα στο γάμο ή στην εργασία και μειωμένη ανοχή , που οδηγείται σε βίαιες μεταρρυθμίσεις όπως χωρισμούς, αλλαγή εργασίας, ή και κοινωνικού περιβάλλοντος. Αφήστε λίγο της μεγάλες αποφάσεις και προσπαθήστε να οργανωθείτε και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Παρθένος: Πολλές μετακινήσεις η ετοιμασίες για ταξιδάκια σήμερα.Πολλή καλή ημέρα για επικοινωνία ιδιαιτέρα με γυναικεία πρόσωπα. Καλή η διέλευση της σελήνης από τον σκορπιό μιας και δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα και  σας οπλίζει με αισιοδοξία. Το χιούμορ και η διάθεση για περιπέτεια ξυπνούν, με φυσική συνέπεια να γίνεστε πολύ αγαπητοί στο περιβάλλον σας. Η όψη τριγώνου της σελήνης με τον Ερμή, δηλώνει την  σύμπνοια λογικής και συναισθήματος, προκαλεί ένα αίσθημα ικανοποίησης και πληρότητας. γίνεστε καλός ακροατής και προτείνετε λύσεις στα προβλήματα των άλλων. Επίσης, αυτή η διέλευση, ευνοεί την επαφή με τα αγαπημένα πρόσωπα και την  εύκολη προσέγγιση του άλλου  φύλου.

Ζυγός: Κάποια θέματα κληρονομικά που σας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, φαίνεται πως σήμερα θα βρουν λύσεις και θα δρομολογηθούν με επιτυχία. Πολύ καλή ημέρα για τα οικονομικά σας. Θα έχετε ευκαιρία να κάνετε πολύ καλές συμφωνίες και εποικοδομητικές συζητήσεις, με άτομα κλειδιά για την καριέρα σας. Ο έρωτας γίνεται πιο ρομαντικός και  σας κάνει πολύ πιο δημιουργικούς ιδιαίτερα αν είσαστε καλλιτέχνες. Είναι μια περίοδος αρκετά ευνοϊκή για όλους τους ζυγούς ιδιαίτερα για όσους είναι μόνοι. η προοπτική μιας σχέσης η κατακτήσεις είναι σίγουρη.

Σκορπιός:  Σήμερα αποζητάτε την προσοχή από όλους και θα την έχετε. Μία πολύ καλή ημέρα σήμερα για να προβάλλετε την προσωπικότητά σας και τα ταλέντα σας.  Η σελήνη από το δικό σας ζώδιο βοηθάει να κάνετε όνειρα και σχέδια και σας δίνει τις ευκαιρίες και την όρεξη να τα πραγματοποιήσετε. Η φαντασία σας είναι δημιουργικοί και όπως και η ευαισθησία σας για τους άλλους. Μία πολύ καλή ημέρα για να εκφράσετε την αγάπη σας στον σύντροφό σας ή να κατακτήσετε το άτομο που θέλετε.

Τοξότης: Ο Κρόνος εξακολουθεί και σήμερα να σας βάζει εμπόδια με τα οικονομικά. Οι δυσκολίες φαίνεται να σας έχουν κουράσει αρκετά αλλά ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ. Έχετε την δύναμη να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια  αν και με μια μικρή καθυστέρηση. Θα πρέπει σήμερα να είσαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την οδήγηση ή με τον χειρισμό μεταλλικών και κοφτερών αντικειμένων. Αισθηματικά κάποιοι τοξότες σήμερα μπορεί να αναπολήσουν παλιές συναισθηματικές καταστάσεις ή να επιδιώξουν την αναθέρμανση μιας σχέσεις από παλιά.

Αιγόκερως: Η κοινωνικότητα σας δεν είναι στα καλύτερά της σήμερα. Εικόνες και αναμνήσεις αναμοχλεύονται, ανακαλούνται από το παρελθόν και σας  αναστατώνουν. Για εσάς αυτή την περίοδο ότι είναι επιφανειακό δεν το θέλετε καθόλου. Γίνεστε σκληροί και διεκδικείτε αυτό ακριβός που έχετε ανάγκη χωρίς να χαρίζεστε σε κανέναν. Σε κάποιους Αιγόκερους είναι πιθανόν να εμφανιστούν ψυχοσωματικά προβληματάκια. Αισθηματικά είσαστε σε φάση για ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σας, Κάποιες ξαφνικές γνωριμίες μπορεί να καταλήξουν σε πολύ καλή και σταθερή σχέση.

Υδροχόος: Ο Άρης φέρνει εντάσεις στους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου αλλά και την δύναμη να διεκδικήσουν. Η υπέρμετρη αισιοδοξία που σας δίνει η όψη του Άρη με τον Δία και ο ενθουσιασμός θα πρέπει να περιοριστεί λιγάκι γιατί μπορεί να σας βάλει σε διαδικασία να κάνετε υπερβολές και κινήσεις, με την βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά. Λάθη για τα οποία αργότερα θα πληρώσετε. Οι φιλικές επαφές είναι στο φόρτε τους. Αναζητάτε την συντροφιά  την διασκέδαση και το φλερτ.

Ιχθύς: Η κοινωνική και επαγγελματική ζωή, έρχεται στο προσκήνιο Σήμερα νιώθει την ανάγκη να απελευθερώσετε τον αυθόρμητο εαυτό σας Ο συναισθηματισμός διαχέεται  και στην επαγγελματική σας  δράση, η οποία μπορεί να αποκτήσει μια πιο ευαίσθητη και πιο καλλιτεχνική χροιά. Μεγάλη θα είναι και η διάθεσή σας για ταξίδια και επικοινωνία. Οι ευκαιρίες για φλερτ θα είναι πολλές και πολλά είναι τα ψαράκια που αυτές τις ημέρες θα ερωτευτούν δυνατά.