Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 22/10

Σήμερα Κυριακή 22/10

ΚΡΙΟΣ: Έως το μεσημέρι ασχολείστε με διάφορα οικονομικά θέματα. Αργότερα  αρκετοί από σας  θα υποχρεωθείτε να κάνετε ένα ταξιδάκι για να κλείσετε μια συμφωνία που έχει πολύ καλές προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ευχάριστο κλίμα με το σύντροφο διατηρείται.  Αρκετοί θα συναντηθείτε με τον υποψήφιο ερωτικό σύντροφο και θα συζητήσετε. Όσοι είστε γονείς, σκέφτεστε κάποιες αλλαγές στον τρόπο που ανατρέφετε τα παιδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα με κάθε είδους εργασίες. Συζητήσεις σε εποικοδομητικό κλίμα με το σύντροφο σας για θέματα που αφορούν το χώρο κατοικίας. Οι  αδέσμευτοι σκέφτεστε πως είναι καιρός να κάνετε μια σχέση μόνιμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με αρκετό κέφι και διάθεση παιχνιδιάρικη ξεκινάτε τη μέρα σας. Αυτό το μεταφέρετε και στο χώρο εργασίας σας και η μέρα περνά πιο εύκολα. Αργά το απόγευμα έχετε επαφές και συζητήσεις με συγγενείς και αδέρφια.

ΛΕΩΝ: Όσοι είστε γονείς θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα των παιδιών σας. Γενικότερα η μέρα είναι χωρίς προβλήματα και γίνεστε αρκετά δημιουργικοί σε όλα τα επίπεδα. Αρκετοί βρίσκετε χρόνο και για άθληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετές επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις έχετε σήμερα και αυτό σας κουράζει ,αν και όλα πάνε καλά. Επιθυμείτε να γυρίσετε στο σπιτικό σας και να ασχοληθείτε με αυτό. Η ζεστασιά του σπιτιού σας ηρεμεί.

ΖΥΓΟΣ: Ευχάριστες εξελίξεις με τα οικονομικά σας και γενικότερα τις κινητές κτήσεις σας. Από το απόγευμα αισθάνεστε έντονη την ανάγκη να επικοινωνήσετε. Συνομιλείτε με αδερφό ή συγγενή και του αποκαλύπτετε κάποιες κρυφές σκέψεις σας άλλα και κάποιους φόβους που έχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα νιώθετε ψυχικά καλά άλλα το σημαντικό είναι ότι έχετε έντονη μια αίσθηση ελευθερίας. Μια καλή οικονομική συναλλαγή έχετε με φιλικό πρόσωπο ή ένα μεγάλο σύλλογο. Σκέψεις για οικονομικό άνοιγμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με αρκετό προβληματισμό ξεκινά η μέρα ειδικά για εσάς του τρίτου δεκαημέρου που θα αντιμετωπίσετε και αρκετά επαγγελματικά θέματα. Σχεδόν όλοι έχετε έντονους κρυφούς φόβους και για την καθημερινότητα και για κρυφούς εχθρούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να ζητήσετε χάρη από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο. Από το απόγευμα παρουσιάζετε τάσεις απομόνωσης και αναζητάτε τη μοναξιά και την ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το θετικό κλίμα στα επαγγελματικά εξακολουθεί , και αυτό σας ανεβάζει ψυχολογικά. Φίλος σας ζητά μικρή οικονομική βοήθεια και δεν αρνείστε. Έχετε διάθεση να συναντηθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε μαζί τους.

ΙΧΘΥΣ: Πολλοί από σας σήμερα θα έχετε εποικοδομητικές συναντήσεις με συνεργάτες σας. Τα επαγγελματικά πάνε αρκετά καλά και αποφασίζετε να αλλάξετε λίγο τη φιλοσοφία στον τρόπο που θα δράσετε. Θα γίνετε λίγο πιο επιθετικοί και επεκτατικοί.