Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 19/11

Σήμερα Κυριακή 19/11

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα χρειάζεται γερά νεύρα. Ο σύντροφος σας θα είναι πολύ επιθετικός και πρέπει να αποφύγετε τη σύγκρουση γιατί μπορεί να φτάσει ακόμη και σε χωρισμό. Επίσης σε ένα νομικό θέμα παίρνετε μια απογοήτευση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα πρόβλημα υγείας θα σας ταλαιπωρήσει και θα σας τρομάξει σήμερα βγάζοντας σας εκτός προγράμματος. Αρκετοί από σας θα ασχοληθείτε  με ένα οικονομικό θέμα του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ερωτικός σας σύντροφος βγάζει έντονη ζήλια σήμερα, για  αυτό  να είστε προσεκτικότεροι στη συμπεριφορά απέναντι σε τρίτους. Ευχάριστες συζητήσεις στον εργασιακό χώρο με συναδέρφους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σοβαρή αντιπαράθεση  με πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος  σας απογοητεύει και διαταράσσει και τη σχέση με το σύντροφο. Αρκετοί νιώθετε αδικημένοι  από συναδέρφους στο εργασιακό.

ΛΕΩΝ: Δώστε προσοχή σήμερα στον τρόπο που εκφράζεστε στο εργασιακό περιβάλλον γιατί οι πιθανότητες να συγκρουστείτε με συνεργάτες είναι πολλές. Η μέρα αφήνει χρόνο για διασκέδαση και άθληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα ξέσπασμα με σκληρά λόγια  από τον ερωτικό σας σύντροφο σας πληγώνει και αντιδράτε με απομάκρυνση. Νιώθετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με τους γονείς σας και το πράττετε.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα έχετε ιδιαίτερη όρεξη για επικοινωνία και αρκετές προγραμματισμένες  συναντήσεις και επαφές. Προσέξτε γιατί  ο έντονος παρορμητισμός και κατά διαστήματα ο εγωισμός σας  θα δημιουργήσουν συγκρούσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε μεγάλη προσοχή στις οικονομικές σας  συναλλαγές γιατί ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε  είναι μεγάλος. Κάποια σχόλια που έκαναν συγγενικά σας πρόσωπα πίσω από την πλάτη σας , σας εξαγριώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απογοήτευση παίρνετε από πρόσωπο του οικογενειακού σας κύκλου. Αρκετοί  Τοξότες σήμερα δέχεστε οικονομικό πλήγμα από το κράτος  που σας χαλάει πολλά σχέδια επαγγελματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Εδώ και μέρες φαινόταν το άσχημο κλίμα στα επαγγελματικά, σήμερα όμως γίνεται η έκρηξη και οι τσακωμοί δεν έχουν προηγούμενο. Προσπαθήστε να υποχωρήσετε αλλιώς το παγωμένο κλίμα θα διατηρηθεί καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι έχετε δικαστήρια σήμερα καλό είναι να τα αναβάλλετε και όσοι ταξιδεύετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Στενάχωρο νέο για ένα φίλο σας.

ΙΧΘΥΣ: Έντονη αντιπαράθεση  με φιλικό σας πρόσωπο για οικονομικό θέμα. Μεγάλη προσπάθεια στον επαγγελματικό τομέα καταβάλετε σήμερα άλλα χωρίς θεαματικά αποτελέσματα.