Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 18/03

Σήμερα Κυριακή 18/03

Κριός: Προσέξτε σήμερα μην αποσταθεροποιήσετε καταστάσεις που έχετε παλέψει για την σταθερότητα τους, στον χώρο της δουλειάς σας.

 Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία καθυστερεί τις λύσεις που περιμένετε και σας κάνει ανυπόμονους , με αποτέλεσμα λάθος κινήσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα συναισθηματικά σας.

Ταύρος: Η επιμονή σας αλλά και η αποτελεσματικότητα σε ότι και αν καταπιάνεστε σήμερα θα έχει σαν αποτέλεσμα να φέρετε σε πέρας πολλές περισσότερες καταστάσεις από όσες περιμένατε. Νέοι φίλοι θα μπουν στην ζωή σας που θα σας δείξουν διαφορετικούς τρόπους διασκεδάσεις.

 Δίδυμοι: Ο Ερμής θα σας παρασύρει σε γνωριμίες που θα πρέπει να τις κρατήσετε κρυφές και σε ένα παρασκήνιο που θα σας κρατάει σε εγρήγορση. Τα λάθη που μπορεί να κάνετε σήμερα θα φέρουν παρεξηγήσεις με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος ή με την σχέση σας.

Καρκίνος: Αναγκάζεστε σήμερα να βάλετε νερό στο κρασί σας σε ότι έχει σχέση με την μείωση κάποιων απολαβών σας. Αναζητάτε περισσότερες επαφές με ομοϊδεάτες η με άτομα διαφορετικά από εσάς. προσέξτε όμως το ενδεχόμενο κάποιοι να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας.

Λέων: Κάντε οικονομία στις δυνάμεις σας γιατί είσαστε εύκολο θύμα για κάποιους να σας φορτώσουν με δουλειές που δεν είναι δικές σας. Ο ανάδρομος Ερμής θολώνει την σκέψη και φέρνει καθυστερήσεις. Οι σημαντικές αποφάσεις είναι καλύτερα να αναβληθούν για αργότερα.

Παρθένος: Οι παρωπίδες πέφτουν και βλέπεται πια καθαρά τα λάθη η τις ψευδαισθήσεις, στην αισθηματική σας ζωή. Ο Κρόνος είναι βοηθός σας και σας δίνει την δυνατότητα να οργανώσετε την καθημερινότητά σας αλλά και να ετοιμάσετε καινούργια στρατηγική για να απογειώσετε την καριέρα σας.

Ζυγός: Ο Ερμής βοηθάει της σκέψεις σας και έχετε την δυνατότητα να βρείτε εύκολα λύσεις, σε θέματα που θεωρούσατε δύσκολα. Οι σχέσεις δεν περνάνε και την καλύτερη φάση, αλλά χειρίζεστε τις όποιες συγκρούσεις με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Η ημέρα δεν είναι καλή για τελεσίδικες συναισθηματικές αποφάσεις.

Σκορπιός: Το να επαναπαύεστε στις δάφνες σας, δεν είναι και το πιο ασφαλές, όσο αφορά τα επαγγελματικά σας. Είσαστε κοντά στον στόχο σας που όμως με μία στραβοτιμονιά μπορεί να χαθεί. Αποφύγετε σήμερα ασήμαντες συζητήσεις και κουτσομπολιά και αναζητήστε έγκυρες πληροφορίες για άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Τοξότης: Αποφασιστικοί , αισιόδοξοι και ανυπόμονοι, είσαστε σήμερα . Η τάση σας για υπερβολές μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη η ακόμα και σε μικροτραυματισμούς αν χειρίζεστε αιχμηρά εργαλεία. Σύντροφος ‘η πρόσωπα πολύ κοντινά και αγαπημένα είναι κοντά σας και έτοιμα να σας συμπαρασταθούν σε όποια απόφαση και να πάρετε.

Αιγόκερως: Ο Άρης περνάει στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει υπερβολικά δραστήριους. Είσαστε έτοιμοι να κάνετε υπερβάσεις και να τελειώσετε ότι εκκρεμούσε και σας κούρασε. Η παγίδα του Άρη είναι ότι μέσα από όλη αυτή την ένταση μπορεί να αμελήσετε τα μηνύματα που στέλνει το σώμα όταν πάει για υπερκόπωση.

Υδροχόος: Η καθημερινότητά σας εξακολουθεί να είναι ευχάριστη. Φίλοι και οικεία πρόσωπα σας δείχνουν την αγάπη τους. Γίνεστε περιζήτητοι στο κοινωνικό σας περιβάλλον και οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται εξελίσσουν την καριέρα σας. ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για να αποδείξετε τι αξίζετε και για να επωφεληθείτε ευκαιρίες ανόδου.

Ιχθύς: Η υγεία είναι μία ευαίσθητη κατάσταση αυτές τις ημέρες για εσάς και φαίνεται ότι την έχετε αμελήσει αρκετά. Έχετε έμπνευση, φαντασία ,ένστικτο και γενικά είσαστε σε μια πού δημιουργική φάση της ζωής σας. Ερωτικά οι κατακτήσεις έχουν την τιμητική τους αν και κάποια ερωτικά ξεκινήματα θα αποδειχτούν επιπόλαια στην πορεία.