Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 14/01

Σήμερα Κυριακή 14/01

Κριός: Αρκετοί Κριοί σήμερα νιώθετε την ανάγκη να επισκεφτείτε χώρους λατρείας και να αισθανθείτε την παρουσία του Θεού. Επίσης πολλοί θα κάνετε μίνι επαγγελματικό ταξίδι.

Ταύρος: Η ψυχολογία σας σήμερα είναι πολύ βαριά και σκέφτεστε μόνο υποχρεώσεις. Πρόσωπο από εργασιακό κύκλο σας φτιάχνει τη διάθεση με τα αστεία του.

Δίδυμοι:  Για τους αδέσμευτους, πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για σας ,το αντιμετωπίζετε με πολύ σοβαρό ύφος και καχυποψία και το απομακρύνετε. Συζητήσεις για οικονομικά με συνεργάτες.

Καρκίνος:  Αν και δέχεστε πολλές βοήθειες και διευκολύνσεις στον εργασιακό χώρο, δεν έχετε καθόλου διάθεση. Οι βαριές συζητήσεις με το σύντροφο σας έχουν κουράσει.

Λέων:  Έντονα δημιουργικοί και παραγωγικοί είστε σήμερα σε όλους τους τομείς.  Πολλοί ασχολείστε  με παλιές ιδέες σας ή παλιά δημιουργήματα σας.

Παρθένος:  Αρκετοί από σας θα έχετε διαφωνία οικονομική ή για κάποιο αντικείμενο, με συγγενείς ή γείτονα. Άλλοι θα συναντηθείτε με άτομο από την ιδιαίτερη πατρίδα σας.

Ζυγός: Αρκετοί θα ασχοληθείτε με τα αδέρφια σας και θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις.  Ακόμη θα λάβετε μέρος σε σεμινάρια  για επαγγελματικά θέματα.

Σκορπιός:  Δώστε προσοχή σε ότι αγοράζετε , ελέγξτε το προϊόν  να μην έχει ελάττωμα. Παροδική επιστροφή σε σκληρή οικονομία.

Τοξότης:  Σήμερα είστε πολύ σοβαροί και αποφασισμένοι να εκμεταλλευτείτε το κάθε λεπτό  για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Λαμβάνετε ευχάριστο ερωτικό μήνυμα.

Αιγόκερως: Η μέρα είναι μοιρασμένη, έως το μεσημέρι στενάχωρες σκέψεις και απομόνωση. Πιο απόγευμα η αισιοδοξία επιστρέφει μαζί και η εξωστρέφεια.

Υδροχόος: Το κλίμα που συναντάτε σε κοινωνικές επαφές είναι παράξενο γιατί συναντάτε περίεργες προσωπικότητες. Ευχάριστες εκπλήξεις από φίλους.

Ιχθείς: Σήμερα καλείστε να αντιμετωπίσετε δυο θέματα, την σκληρή κριτική που σας κάνει η μητέρα σας και ένα φίλο που σας αποκαλύπτει ότι σας βλέπει ερωτικά.